27 Eyl 2020

Köşe Takımı Modelleri ile Hayata Estetik ve Fonksiyonel Bir Dokunuş

 


Dekoratif ve işlevsel olması ile yaşam alanlarında adeta sihirli bir dokunuş yaratan köşe takımı seçenekleri, her stile uygun olarak üretilen farklı model alternatifleri ile evinizin havasını değiştiriyor. Geniş salonlarda ya da küçük oturma odaları için üretilen farklı boyut ve tarzdaki köşe takımı seçenekleri aynı zamanda yatak fonksiyonları ile misafirlerinizi ağırlamanıza olanak sağlıyor. Klasik, modern ya da minimal, evinizin tarzına uygun olarak seçeceğiniz bu işlevsel mobilyaları dekoratif objelerle birleştirerek, şık ve estetik bir görsel uyum yakalayabilirsiniz. Hayalinizdeki ortamı tasarlayabileceğiniz özgün köşe takımı modellerini İder Mobilya’nın kalitesi ile uzun yıllar keyifle kullanabileceğiniz ürün yelpazesinde bulabilirsiniz. Mekanların dekorasyonunda tek parçalık kullanım kolaylığı sağlayan İder Mobilya köşe takımı modelleri ile evinizde kalitenin konforunu hissedebilirsiniz.


Özgün Köşe Takımı Modelleri Yaşam Alanlarında Fark Yaratıyor

Büyük-küçük tüm salonlarda, oturma odalarının dekorasyonunda rahatlıkla yer verilebilecek harika tasarımlı işlevsel köşe takımı modelleri klasik çizginin yanı sıra, kolçak alanının dışına yerleştirilen ahşap raf bölümleri ile de fark yaratıyor. Tek renk oturma alanı olarak tasarlanan köşe takımı yerine geliştirilen çok fonksiyonlu, konforlu köşe takımı bölümlerinde farklı renklere yer verilebiliyor. Modern tasarımlarda ise büyük geometrik ya da minimal desenli yastıklarla görsel bütünlük sağlanıyor… Ahşap, ince ayakları ile tasarımdaki özgünlüğü ve estetiği bir arada sunan bu tasarımların köşelerinde uygulanan oval form ise ayrıcalıklı bir görsel estetik sunuyor. Modern tasarımlı modellerde, daha çok pastel, bej tonlarına yer verilirken, özellikle koyu gri gibi nötr renklerdeki tasarımlar da yer alıyor. Bu tarz seçeneklerle, büyük metal aksamlı avizeler, abajurlar, geometrik formdaki metal ayaklı sehpalar, seramik vazo ve dekoratif objeler birleştirebilir estetiği yaşam alanlarına taşıyabilirsiniz.


Küçük Mekanların Dekorasyonu için Mükemmel Bir Seçenek

Duvar rengine ve mekanın stiline uygun renklerde seçilen köşe takımı seçenekleri, dar mekanlarda genişlik algısı yaratılmasına olanak sağlıyor. Küçük bir oturma odasının dekorasyonunda minimal, köşeleri geniş olmayan, açık renkli köşe takımı ve yine pastel tonlarda seçilen duvar rengi ile uyumlu ferah bir alan yaratmak mümkün… Minimal tasarımlı bu modeller ile oluşturduğunuz dekorasyonda geniş aydınlatma sağlayan avize ve lambader seçenekleri ortama daha ideal oranda ışık yayabilir, ferahlık hissinin etkisini artırmanıza olanak sağlar.

Her mekana kolaylıkla uyarlanabilen köşe takımı seçenekler işlevsel özellikleri de beraberinde taşıyor. Bazalı modeller gerektiğinde yatağa dönüştürülebiliyor ve kullanım konforu sağlıyor. Özellikle küçük evlerde yatılı misafirler söz konusu olduğunda adeta kurtarıcı olan yataklı modeller, gündüz saatlerinde de geniş oturma alanı, yastıklı rahat arkalıkları ile günün stresini atmak için elverişli bir alan sunuyor. Yine bazalı modeller organizer görevi görüyor, evdeki her türlü dağınıklığa çözüm oluyor.



Kumaş Kalitesi ve Dayanıklılık Önemli!

Dekoratif tasarımların yanında köşe takımı modellerinde görsel estetiği en iyi yansıtan unsurlardan birisi de kullanılan kumaşın kalitesi ve dokunuşu… Son zamanlarda özellikle yumuşacık dokunuşu, şık görünümü ile tay tüyü mobilya döşemelerinde sıklıkla tercih ediliyor. Oturma alanı konforlu rahat bir kullanım deneyimi sunan bu kumaşın özellikle çocuklu aileler bakımından kolay silinebilir ve temizlenebilir olma özelliği, leke tutmaması tercih edilirliğini artırıyor. Kaliteli bir kullanım için üretici firmanın kumaşın özelliğine göre tavsiye ettiği temizleme yöntemi ve malzemelerine özen gösterilmesi önem taşıyor. Kullanım kılavuzunda yer alan kriterlere uygun temizleme yöntemi, köşe takımının uzun yıllar hijyenik olarak kullanımına olanak sağlıyor. Tasarımındaki incelik, özgün çizgisi ve kaliteli yapısıyla uzun yıllar konforlu bir kullanım olanağı sunan kaliteli mobilyalarla öne çıkan İder Mobilya’da bütçenize uygun köşe takımı fiyatlarını inceleyebilir, yaşam alanlarınızda hayalinizdeki tasarımları yaratabilirsiniz. İncelemek için www.idermobilya.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe