29 Ara 2018

Alışveriş Yapmak Artık Çok Daha Kolay


Alışveriş yapmak, gündelik yaşamlarımız içinde her yaştan belli bir bilinç düzeyinde olan herkes için ciddi önem taşıyor. Zira insanların gündelik yaşamlarını sürdürebilmeleri için belli bir takım gereksinimlerini karşılamaları gerekir.
Bu gereksinimlere baktığımızda beslenmeden giyime kadar çok değişik kategorilerden ürünler olduğunu biliyoruz.

Eğer kalabalık bir aile ortamı varsa ve evde yaşayan henüz kendi gereksinimlerini tek başına halledebilen aile bireyleri de yok ise o zaman durum biraz daha zorlaşıyor ve evin içinde alışveriş yapma sorumluluğu anneye ya da babaya kalabiliyor. Bazen de ikisi bir arada bu işi beraber çözebiliyorlar.

Lakin günümüzde insanlar son derece yoğun. Herkesin çok ciddi bir koşturması var ve kimi zaman alışverişe ayıralabilecek çok uzun zamanlar olmuyor ve işte o zaman en basit gereksinimleri almak için bile olsa insanlar zorlanabiliyor. Liste ailedeki her birey ve evin temel gereksinimleri için uzuyor ama kimi zaman insanlar çok yoğun geçen bir günün sonrasında alışveriş yapmak için gittikleri adresten kimi ürünleri almadan döndükleri görebiliyor ve tekrar ilgili firmanın yolunu tutuyorlar. Bu bazen bir süt, bazen bir çorap bile olabiliyor ama sonuçta insan her an her şeyi eksiksiz olarak yapamayabiliyor ki bu da son derece normal.

Kişiler unuttukları ürünleri için tekrar tekrar o firmaya döndükleri zaman da ciddi bir zaman kaybı yaşanıyor ve planda olan diğer şeyler yapılamadığından işler curcunaya dönebiliyor ki böyle bir durumu kimse istemez değil mi?

Ama şimdi teknolojinin de geldiği nokta itibarıyla hem alışveriş yapmayı daha keyifli hale getirmek, hem de gittiğiniz mağazalarda, firmalarda hiçbir şey unutmadan dönmeniz mümkün. Nasıl mı? Aslında işlem gayet basit. Siz alışverişe gitmeden önce muhtemelen çoğunuz yapıyorsunuzdur ama bir adet alışveriş listesi oluşturun. Buna rağmen unutuyor olabilirsiniz ama işte tam da bu noktada Akakçe sitesinde rastlayacağınız "insert" adı da verilen haftalık broşürlere bakın. Hatta bununla da kalmayıp o broşür üzerinden neler alabileceğinizi, en uygun fiyatlı ürünleri belirleyin. Dilerseniz cep telefonunuza indirin ve böylece alışverişe çıkın. Ya da gereksinim duyduğunuz ürünlerin fotoğrafını çekin. İşte o zaman alışveriş yapmanız keyfi çok daha güzel, çok daha kolay olacaktır.

Yani siz de sonuç olarak a101 aktüel sayfasına girdiğinizde artık neden alışveriş yapmanın bir kabus haline gelmemesi gerektiğini kendi gözleriniz ile göreceksiniz. Dahası istediğiniz ve gereksinim duyduğunuz ürünleri çok daha indirimli olarak almanın keyfini çıkaracaksınız. Bilinçli ve öngörülü bir tüketici olmanın her zaman için çok sayıda avantajı olduğunu da unutmamak gerekir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 yorum:

  1. Merhabalar.
    Evet, alış verişler eskisi gibi değil. Artık sınırsız bir teknoloji desteği ile bize alış verişin her türlü kolaylığı sağlanabiliyor. Yeter ki bu teknolojiyi kullanmasını bilelim. Güzel ve yararlı bir paylaşımdı. Emeğinize sağlıklar dilerim.
    Yeni yılda umutlarınız gerçek, mutluluklarınız sonsuz olsun. Mutlu yıllar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    Alışveriş yapmayı hiç sevmem. Mümkün olduğunca alışverişten uzak dururum. Zor beğenir ve zor karar veririm. Dolayısıyla alışveriş benim işim değildir. Eşim çok sever. Ben de bu nedenle tüm alışverişlerimizi ona bıraktım. Bu güzel ve yararlı paylaşımınız için teşekkür eder, emeğinize sağlıklar dilerim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe