3 Eyl 2019

Hayatın Tüm Kontrolü Sizde


Yaşadığımız realitede her şey o kadar gerçekçi gelir ki, yaşarken gerçek algısına kapılmamız gayet normal. Gölgeler, renkler, ayrıntılar, tatlar, kokular, manzaralar ve binalar gibi daha bir çok detay bu illüzyonun bize gerçekmiş gibi algılanmasını sağlıyor. Maalesef, zihinlerimiz manipüle edildiği için, dışarıdaki her gördüğümüz şey bizden bağımsız, ayrı olarak algılıyor ve deneyimliyoruz. Bu da bizi bütünden kopmuş, yalnız mücadele eden birisi haline getiriyor. Dolayısıyla korku ve endişelerde baş göstermeye başlıyor.

Yaşadığımız evren ne kadar gerçekçi olursa olsun, tamamen zihnimizde oluşan bir evrenden başka bir şey değildir. Şehirler, ormanlar, gökyüzü, dünyamız ve hatta tüm galaksi ile birlikte her şey kendi zihnimizin içinde. Her şeyi biz burada deneyimliyoruz. Dışarı diye baktığımız şey aslında kendi zihnimizin içinde, dışarıda olan hiç bir şey yok! Tüm deneyimlerimizi bedenimiz aracılığıyla yaşıyoruz. Aslında bedenimizde tamamen zihinsel bir olgudan ibaret. Sadece her anlamda hissettiğimiz için, gerçek yanılgısına kapılıyoruz. Bizler spiritüel varlıklarız. Özümüzü oluşturan bir bilinç, bir tek bir enerji alanıdır. Adına ne dersek diyelim, hep aynı kapıya çıkar. Elimize baktığımızda katı gibi görünse de, mikroskop altında incelendiğinde, titreşen enerji dalgaları görürüz. Bu da bizim gerçekte ne olduğumuzu gösterir.

Tüm bu bilgiler bize inanılmaz bir gücü işaret eder. Bu gücü kullanmaya başladığınız da, tüm yaşamınız değişmeye başlar. Hayatınız olmasını istediğiniz noktaya ulaşır. Bu gücü kısaca tanımlamak gerekirse; dışarı diye bir şeyin olmadığını artık biliyoruz. Yaşadığımız realitede dışarısı diye adlandırdığımız alan, içimizde hissettiklerimiz ve düşündüklerimizin sonucudur. Yani önce içimizde, duygu ve düşüncelerimiz vasıtasıyla oluşturup yaydığımız frekanslar sayesinde, deneyimi oluşturan enerjiye güç veririz. Bunun sonucunda da “dışarı” diye adlandırdığımız alanda bunun sonuçlarını yaşarız.

Tüm güç içimizde kullanılmaya hazır

Dışarıdaki bir şeye baktığınızda ve bunun olmasını istemiyorum dediğinizde, dışarıda olan sizi etkileyecek hiç bir şey olmadığı için, aslında olmasını istemediğiniz şeyi başlatan ve onunla ilgili negatif duyguyu, yaymaya başlayan siz oluyorsunuz. Bu gönderdiğiniz duygu frekanslarının sonuçlarını da, yaşamınızda deneyimliyorsunuz. Dış hayata bakarak kararlar vermeyin, dış hayat daha önceki düşüncelerinizin birer sonucu. Olayları ve deneyimleri başlatan, sizin o andaki duygu ve düşüncelerinizden başka bir şey değil. Bu gücü, size faydalı olacak şekilde kullanmanızın tam zamanı ve unutmayın ki tüm kontrol içeriden gelir. O zaman hayatınızın tüm kontrolü sizde!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 yorum:

  1. Harika bir yazı, ilgi ile okudum. Çok farklı bir bakış açısı, kontrol bizde. Yeter ki bunun farkında olalım.

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe