12 Ara 2017

Maşa ve Koca Ayı Oyuncakları


Bu kadar çizgi film karakterlerine hayran olmak olayı sadece kız çocuklarına özel olabilir mi? Yağız da bu kadar tutku görmedim fakat etrafımda ki bir çok kız çocuk aynı Ela gibi bir çok çizgi film karakterine hayran oluyorlar. Yoksa zamanın da ben çok büyük konuştuğum için mi başıma geliyor :) Bütün gün okulda olan bir çocuğun tüm karakterleri bir şekilde öğrenmesine de ayrı bir şaşkınım.

Neyse Elsa tutkumuz tam gaz devam ederken; pony, barbie, minişler ekleyerek yolumuz da hızla ilerliyoruz. Şimdilik son durağımız Maşa ve Koca ayı oyuncakları olmuş durumda 😊 sadece Maşa figürü ile çıktığımız bu yolda koca ayısından tutun evine kadar hızla ilerleyen bir alma isteği var. Tabii ki her istediğini almıyoruz bu konu da şöyle bir uygulama yapıyoruz; her dönem değişen bir karakter hayranlığı olduğu için istediği karakterden sadece 2 oyuncak seçme hakkı veriyoruz. O iki oyuncağı da aynı gün almasına izin vermiyoruz. Bu arada Ela'yı asla oyuncakçıya götürmüyorum. Çünkü ne kadar limit koyarsam koyayım inanılmaz krizler yaratıyor ve asla ikna olmuyor. İşte bu yüzden ben karakter oyuncaklarını karakter dükkanı sitesinden online almayı tercih ediyorum.


Kararı Ela ile birlikte veriyoruz. Sitede çok fazla seçenek var. Fakat karakterlerin ayrı ayrı bölümleri var. Kafa karıştırmamak için mesela Maşa ve Koca ayı oyuncakları bölümünü açıyor Ela'nın eline veriyorum. O kendisi seçiyor. Sonra da büyük bir heyecan ile kargonun gelmesini bekliyor. Bir taşla iki kuş, sabretmeyi de öğrenmiş oluyor :)

Peki neden karakter dükkanı derseniz?
Çünkü lisanslı, garantili, orjinal ürün satan güvenilir bir site diyebilirim. İnsanı uğraştırmayan kolay iade edebilme imkanı var. Ayrıca kapıda ödeme kolaylığı sağlayarak ilk tercihlerim arasında yer alıyor. Canlı destek ile de kafama takılan bir çok soruya ilgili arkadaşlar tarafından anında yanıt alabiliyorum. Ayrıca yaptıkları indirim ve kampanyalarla bir çok siteye göre oyuncakları daha uyguna alabiliyorum. Ve son olarak ürün çeşitliliği oldukça fazla yani tek seferde doğum günü süslerinden tutun da kostüm ve oyuncağa kadar bir çok ürünü aynı anda sipariş verebiliyorum.
Daha ne olsun :)

Bir de Maşa ve Koca Ayının evlerinin tanıtımı geleceğin youtuber adayından izleyebilirsiniz ;)



7 yorum:

  1. Netten oyuncak alma olayı kriz anlamında çok iyi sanırım. Benimkiler küçükken böyle değildi işler. Neyse ki ikisi de oyuncağa çok düşkün değillerdi. Bir tane alıp çıkabiliyorduk...

    YanıtlaSil
  2. çocuklar belli dönemlerde takıyorlar bazı karakterlere bizde de öyleydi hep :-))

    YanıtlaSil
  3. O oyuncak mağazalarında çocukları tutabilmek ne mümkün. Netten almak fikri iyiymiş gerçekten.

    YanıtlaSil
  4. ay olsun tabii ne tatlı bişi kiiii :

    YanıtlaSil
  5. Maşa ve koca ayıcık oyuncakları ile Ela keyifle oynasın.:)) Çocukların dönem dönem takıldığı karakterler ve oyuncaklar oluyor.

    YanıtlaSil
  6. Doğum yada başka sebeple yolunuz düşerse Houston Galleria'da ayni sitede Sahibinden 1+1 ve 2+1 full esyali kiralik daireler,kiraya elektrik,su,internet ve TV kablolu yayin dahil, araba kiralama secenekleriyle:arkadaş canlısı Türk komşu ve arkadaşlarla çok güzel vakit gecirebilir babysrus,HEB market,Galleria vb birçok merkezi yere yakın olması hayatınızı çok kolaylaştiracaktir. Houston ziyaretiniz kesinlikle eşsiz bir deneyime dönüşecektir. irtibat: Handan Yolcu handanyolcu@yahoo.com-713 5040236 www.houstondakiralikdaire.com

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe