30 Haz 2018

La Roche Posay Ürünleri


Soğuk içecekler, uzun geceler, deniz, kum ve güneş derken insan yaz aylarının rahatlığına öyle kolay alışıyor ki… Sadece bedenen değil zihnen de rahatladığımız bu aylarda klasik yaşantımızın temposundan düşmemiz de haliyle kaçınılmaz oluyor. Bu rahatlık her ne kadar fiziksel ve ruhsal olarak bizim için oldukça faydalı olsa da sağlığımız için ihmal etmememiz gereken bazı tedbirler de var. Bu tedbirlerinse tek bir hedefi var: UV – yani ultraviyole- ışınlar.

Aynen öyle, bu yazımda size güneş ışınlarının muhtemel zararlarından ve korunma yollarından bahsedeceğim. Çünkü her ne kadar yaz aylarında ekstradan özen göstersek de güneşten korunma aslında tüm yıl boyunca dikkat etmemiz gereken önemli bir husus. Ne yazık ki UV ışınlar sadece güneşli ve sıcak günlerde değil bulutlu ve soğuk günlerde bile cildinize zarar verebiliyor. Özellikle sıcak yaz günlerinde en şiddetli seviyesine ulaşan UV ışınlara karşı cildinizin kurtarıcısı güneş koruyucular, hatta daha geniş bir çembere alacak olursak, içinde SPF içeren ürünler oluyor.

Cildinizin hassasiyetine göre uygun SPF seviyesini seçmeniz oldukça önemlidir. Seçim yaparken genel yaklaşım, cildinizin rengi açıldıkça ve hassasiyeti arttıkça SPF seviyesini artırmanızdır. Buna ek olarak eğer yüzünüz hassas veya akneye meyilli ise yüzünüz için hem daha hassas bir formüle sahip olan hem de daha yüksek SPF’e sahip olan bir ürün tercih etmenizde fayda var.

Ne yazık ki tek başına SPF güneşten korunmak için yeterli olmuyor. Koruyucunuzun kalıcılığı da bir hayli önem taşıyor. Deniz ve havuz meraklıları için suya dayanıklılık, uygulama kolaylığı ise çocuklar için büyük önem taşıyor. Bunlar ile birlikte pek çok istek ve ihtiyacınızı sonuna kadar karşılayan ürünlerin adresi ise La Roche Posay.

Cilt bakım ürünlerinin lider markası La Roche Posay Anthelios serisinde kullanıcılarına üstün güneş korumasının yanı sıra parlama karşıtı, nemlendirici ya da renkli gibi pek çok seçenek sunuyor. La Roche Posay’in sadece eczanelerde satılan bir dermo kozmetik markası olması ise eczacılara oldukça yüksek kar fırsatı yaratıyor. Güneşten korunmak tabi ki önemli, ancak bunu yaparken bütçemizi de sarsmak istemiyoruz. Buradaki kurtarıcımız ise turuncukasa.com oluyor.

Son keşfim olan Turuncukasa.com makyaj, sağlık ve dermo kozmetik gibi pek çok ihtiyacım için yeni adresim oldu. Aklınıza gelecek hemen her markayı sitede bulabilir; istediğiniz ürünü uygun fiyatlar, kampanyalar ve indirimler sayesinde kolaylıkla satın alabilirsiniz. Yaz dönemi için özel indirimleriyle  La Roche Posay ürünlerine  de kolayca sahip olabilirsiniz. UV ışınları şakaya gelmez, eve kıpkırmızı dönmeyin sonra benden söylemesi.
Sevgiler,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 yorum:

  1. Gülşah ablacımm güneş kremi aldıktan sonra yazını gördüm 😢 Bende eczaneden Avene 50+ aldım 🙈🙈🙈

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe