29 Nis 2019

LOL Bebek Çılgınlığı


Bu kızçelerin oyuncak tutkusu kaç yaşında bitiyor bilen var mı :)
Yağız 6-7 yaş itibariyle oyuncak almayı bırakmış daha çok kutu oyunları, puzzle gibi şeylere yönelmişti. Fakat Ela nın 6 yaş olmasına rağmen hala bitmek bilmeyen bir oyuncak alma tutkusu var.

Bu yılında en büyük tutkusu Lol bebek sanırım. Hangi kız annesiyle konuşsam Lol bebek üreticilerine sevgilerini ilettiğini duyuyorum :) Ürünler ufacık ve çok pahalı ama kat kat o paketi açmanın çocuklara verdiği mutluluk inanılmaz etkili. Kendi açamasa bile oturup youtube videolarını izleyen çocuklar var. Ela çok fazla tv ve telefon izlemez ama bu furyaya etrafında ki arkadaşlarından dolayı kendini maalesef kaptırdı.

İlk başlarda asla bu ürüne o kadar para vermem dedim. Ama Ela öyle bir para topladı ki bizi bile şaşırtıp kendi ilk lol bebeğini kendi aldı. Bu yaşta böyle azimle para biriktirmesine hayret ettik. Lol bebeklere sen nelere kadirsin :)

Normalde para topla desem asla toplamayacak olan çocuk kendini aştı desem yeridir. Ben kararımdan dönmedim ve para verip almadım. Fakat o para toplayıp almaya devam etti. Ee bide doğum gününde hediye olarak da gelince yeterince doymuştur dedim ama öyle olmadı. Bir sürü çeşit çıkardıkları için garip bir tutku haline geldi.

Yalnız oyuncakçılarda çok pahalı olabiliyor diye internette araştırma yaptım. Daha öncede deneyimlediğim için yine en uygun fiyatlısını karakter dükkanı sitesinde buldum. Orjinal ürün olması, kapıda ödeme imkanı gibi fırsatları olduğu içinde en büyük tercih sebebim oldu. Özellikle indirimi yakaladıysanız şanslısınız çok uyguna geliyor. Hızlı kargo sayesinde çok beklemeden elinizde olacağının garantisi veriyorlar.

Bizde bu tutku daha ne kadar devam eder bilmiyorum ama karakter dükkanı gerçekten kurtarıcımız oldu ;)

Sevgiler






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 yorum:

  1. Defne 4 yaşında olmasına rağmen Lol bebek furyasına bizde dahil olduk.
    Şu an sadece bir tane ile yetiniyor ama her defasında herhangi bir oyuncak markete gittiğimizde önünde 1-2 dakika oyalanıyoruz Lol bebeklerin..
    Büyük kızım Zeynep 7-8 yaşında tüm oyuncaklarını kendisi dağıtmıştı ama Defne'de sanıyorum bu süreç daha uzun sürecek.....

    YanıtlaSil
  2. gerçekten son zamanlarda tüm kız annelerinin ortak derdi sanırım lol bebek :) karakter dükkanından alışveriş yapmayı seviyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Ay ben bu kuzunun fanıyım yaaaa, çok tatlıı ♥♥♥

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir yazı. Bende sizin gibi blog yazıyorum bloguma beklerim. Link: https://www.kadinvsaglik.com/

    YanıtlaSil
  5. yazılarınızı çok beğeniyorum tebrikler

    YanıtlaSil
  6. Oyuncak isteği hiç bir yaşta bitmiyor, sadece farklılaşıyor. Anlayacağınız sürecin sonu yok :))

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe