22 Eki 2019

Elektrik Süpürgesi Seçimi Nasıl Yapılmalı?


Her evde en sık kullanılan küçük ev aletlerinin başında elektrik süpürgeleri geliyor. Çok sayıda kişinin hemen her gün kullandığı elektrik süpürgelerinin titiz bir şekilde seçilmesi kullanım konforu bakımından büyük önem taşıyor.  Oyuncak elektrik süpürgesi satın alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda pek fikir sahibi olduğumuzdan söz edemeyiz. Bu nedenle sizlere bazı önerilerde bulunacağız.

Öncelikle elektrik süpürgesinin watt gücüne dikkat etmelisiniz. Ancak bu noktada gözden kaçırılan bir detay olduğunu belirtelim. Yüksek watt  gücüne sahip olan elektrik süpürgelerinin performansının da çok yüksek olduğu düşünülüyor. Oysa bu bilginin elektrik süpürgesinin performansı ile ilgili ya da toz alım gücü ile alakalı olmadığını bilmenizde fayda var. Bu değer kullanılan elektrik miktarı ile alakalıdır.

Elektrik Süpürgesi Alırken Bunlara Dikkat!

En çok dikkat etmeniz gereken unsur kullanırken sizi yormayacak olan ve manevra gücü yüksek bir elektrik süpürgesini tercih etmenizdir.  Özellikle her gün elektrik süpürgesi kullananlar için bu detayların çok daha fazla önem taşıdığını belirtelim. Mobilyaların etrafını süpürmekte zorlanmayacağınız bir başlık dizayna sahip olması  ve aynı zamanda farklı başlık seçeneklerini de sizlere sunması ölen taşıyan kriterler arasında yer alıyor. Yenilenen modelleri artık perdelerin üzerindeki tozu almanız için bile ayrı bir başlık seçeneğini sizlere sunabiliyor. Dolayısıyla tercihinizi olabildiğince yeni nesil elektrik süpürgesi modellerinden yana yapmaya özen gösterin.

Süpürgenin sessiz olması da bir diğer önemli özellik olarak karşımıza çıkıyor. Desibeli yüksek bir elektrik süpürgesi kullanırken sizi ve ailenin diğer üyelerini rahatsız edebilir. Tüm bunlarla birlikte seçtiğiniz tasarımın kaç yıl garantili olduğunu da gözden geçirmelisiniz. Garanti süresi en az 2 yıl olan elektrik süpürgesi modellerini tercih etmeye çalışın.  Markanın teknik servis alanının geniş olup olmaması da önem taşıyan bir diğer unsur!

Ekonomik fiyat görmek isteyenler uygun elektrikli süpürge fiyatları için hemen MediaMarkt internet sitesine tıklayabilir. Seçkin markalar tarafından en son teknolojiler kullanılarak geliştirilen elektrik süpürgesi modelleri bu sitede geniş bir seçenek yelpazesi eşliğinde beğeniye sunuluyor. Ürünlerin teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz sitede kıyaslama yapabilir ve size en uygun olan ürün modelini pratik bir şekilde tespit edebilirsiniz. Ayrıca indirimli olarak satışa sunulan süpürge modellerinin de bulunduğu bilgisini sizlere aktaralım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 yorum:

  1. Tam da seçim arefesindeyim. Ben genelde yorumları okuyorum internetten.

    YanıtlaSil
  2. Dyson V11 lerde gözüm var gerçekten :)

    YanıtlaSil
  3. Hepa filtreli, torbasız ve susuz kullanılan iyi bir markanın ürünü alın. Çekim gücü, ses ve hazne kapasitesi üzerinden kıyaslamalar yapabilirsiniz. Servis ağı yaygın bir marka tercih etmeniz gün geldiğinde sizi kesinlikle mutluluğun doruklarına çıkaracaktır.

    YanıtlaSil
  4. Faydalı ve detaylı inceleme yazısı için teşekkürler. Günümüzde alternatifler çoğaldıkça seçim de zorlaşıyor.

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe