4 Tem 2017

Sünnet Cemiyetimiz


abiye elbise modeli
Elbisem Burak Kaynar Wedding House
Babamızın takımı KARACA 
Evet çok şükür kazasız belasız sünnet cemiyetimizi atlattık.

 Çalıştığım için bir çok şeyim son günlere kalmış olsa da eksiksiz, sorunsuz bitirdik. Sadece son gün kuaförün gazabına uğradık. Sağolsun aynı saate bende dahil 4 gelin saçı almış. Ve 2 de girdiğimiz kuaförden zorla 6 da çıkabildik. Herkese saat 4-5 gibi evin orda olun sünnet gezmesi yapacağız dedik. Herkes de geldi ama biz kuaförden çıkamadığımız için insanları bekletmek zorunda kaldık.

 Benimle birlikte orada bekleyen bir gelin fotoğraf çekimini iptal ettirdi bir tanesi de gelin almasına geç kaldı. Gerçekten rezil bir durumdu gelin olsaydım heralde daha büyük cıngar çıkartırdım. Kızların en güzel günlerini zehir ettiler. Neyse ki onun dışın da sorunumuz olmadı.

 Bu strestli, bu telaşlı günlerde kocayı da boşamadıysam bi daha boşamam :) sağolsun kendisi kuaförde bile ben cebelleşirken sanki benim suçummuş gibi bana kızıp duruyordu.

 Düğün mekanımız hotel gold majesty queen salondaydı. Mekandan, ilgiden ve yemeklerden memnun kaldık. Kuaför sıkıntımızı ayrıca belirttik.

 Takı töreni yapmayacağımdan bahsediyordum. Bu konuda çok tereddütlerimiz vardı ama onu da sorunsuz atlattık kilitli bir sandık koyduk. Yanında zarf ve kalem vardı. Herkes zarfa hediyesini koyup üzerine de isim yazarak sandığa attılar. Kimse de arıza çıkarmadı :) Umarım herkese ön ayak oluruz da bu gereksiz saatler süren takı merasiminden tüm gelin ve sünnet çocuklarını kurtarmış oluruz. Bizler fazlasıyla rahat ettik. Özellikle Yağız'ı herkesi öpmesi ve herkesle fotoğraf çekinmemesi konusunda zorlamamış olduk. Takı ile geçen vakitte bol bol bize kaldı ve oynadık.

takı sandığı


 Daha öncede yazmıştım bu konuda en büyük tavsiyem yine tekrarlıyorum 7 yaşını geçmeden düğün kısmını bile yapın bitirin. Çocuk 10 yaşında olunca karışmadığı konu kalmadı. Güneş gözlükleriyle sahneye çıktı diyeyim gerisini siz anlayın :)

 Bir de bir arkadaşınızdan özellikle rica edin sizin telefonunuzdan bol bol foto çeksin böyle benim gibi açıkta kalmayın :) sağ olsun çeken dostlarımız bir kaç foto ve video yolladı gerisi artık otel den gelecek.

 Hiç ummadığımız insanlar yanımız da oldu, olmasını beklediğimiz insanlar ise gelmedi. En çok sevdiğim amcam bile gelmedi neyse konuya girmeyeyim ama çok üzüldüm onu belirteyim. Böyle özel günler bazı değerlerin daha iyi anlaşılmasını sağlıyor. Onu bir kere daha anlamış oldum. Ne diyelim hepsinin canı sağ olsun.

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim eğer düğünüzü otel değil salonda yapacaksanız profosyonel bir organizasyon şirketi arıyorsanız sunnetdugunleri sitesini mutlaka inceleyin. Ben maalesef düğünden sonra kendilerini keşfettim. Asır organizasyon bu konuda gerçekten çok başarılı. Sünnet cemiyetinizde Mehter takımından, sünnet çocuğu tahtına kadar ve daha bir çok seçenek ile sizlere yardımcı olacaklardır.

Ve son olarak o gece yanımız da olan herkese tek tek teşekkür ederim. Bizi inanılmaz mutlu ettiler. Böyle özel günler insanların sevdiklerinin yanında olmasıyla güzel geçiyor. Antalya dan gelen aile dostlarımız bile bize şahane moral oldular.

 Her ayrıntıyla bizzat kendimiz ilgilendiğimiz için kendi düğünümüzden daha özel bir geceydi. Oğlum her detaydan mutlu kaldı o bizim için en güzeliydi. Ve gecenin yıldızı biz değil Yağız ve Ela ydı. ( Ela nın düğünde bize yaptığı eziyetleri daha sonra yazacağım pek dertliyim o konuda :) )

gold hotel majesty
Yağız ın kıyafeti SARAR
Ela nın elbisesi @murdumkids
Ela nın tokaları PUİKO

 Sosyal ağlardan takip edip güzel dileklerini de ileten herkese teşekkür ederim. Allah hepimizin evlatlarına güzel bir gelecek nasip etsin.

 Bu vesile ile kurban bayramınızı da en içten dileklerimle kutlamak isterim.
 İnstagram takip için @gulsahonen

sünnet annesi abiye

 iyi bayramlar...
Not. Geçmiş tarihli yazı...

29 yorum:

  1. En başta sen olmak üzere hepiniz ayrı ayrı çok ama çok güzel olmuşsunuz . Babayla Yağız'ın kıyafet uyumu , senin elbisen zaten sade şık zarif kısaca şahane , Ela zaten prenses maşallah . Şahane foto ve videolara ayrıca bayıldım . Daha önce de dediğim gibi maşallah kim der 2 çocuk annesi diye gelin gibi olmuşsun çok çok beğendim . Allah daha güzel günleri görmeyi nasip etsin . Sandık çok ama çok hoş fikir. Kuaföre acayip kızdım direk boğ at yani ! Kuaförün sucunu sana yükleyen beye de ki senin gibi hanımı bulmuş da öpsün tepesinde gezdirsin . Neyse Ahh şu beyler ! ;) Güneş gözlüğüyle manken gibi çıkan o sarı kafalı cocumuuu öp yerime bayıldım cix çıkışına manken gibi maşallah .
    Ohh ne güzel kazasız belasız bitti bu tatlı telaş :)
    Sevgiler . Mutlu Bayramlar .

    YanıtlaSil
  2. Bu günler güzel ama nir o kadar da stresli günler. Allah evlenmesini de göstersin. Bu arada çok güzel görünüyorsunuz maaşallah!

    YanıtlaSil
  3. Çocuklarınızın daha nice mürüvvetlerini görmeniz dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel olmuşsunuz maşallah. Zaten böyle günlerde aksilik çıkmazsa olmaz, ben de aynen o gelin kızların yerinde olsam cıngar çıkartır ortalığı dağıtırdım :D :D Ve hep böyle anlarda anlaşılır insanların size ne kadar değer verdiği. Hiç ummadığınız insanlar size destek olurken destek olacağını umduğunuz akrabanız yanınızda olmaz. Benim de düğün zamanımda öyle oldu. Oğlunuzun sünneti hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin inşalla.

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuşsun canım, Allah evlenmesini de göstersin :)

    YanıtlaSil
  6. Maşallah çok güzel olmuşsunuz ailecek. Umarım evlatlarınızın düğünlerini de görürsünüz. Sevgiler :-)

    YanıtlaSil
  7. Ses ses (hayırlı olsun,allah damatlığını da göstersin ) imza;bir Ela fanatiği

    YanıtlaSil
  8. Ses ses (hayırlı olsun,allah damatlığını da göstersin ) imza;bir Ela fanatiği

    YanıtlaSil
  9. Ses ses (hayırlı olsun,allah damatlığını da göstersin ) imza;bir Ela fanatiği

    YanıtlaSil
  10. Sizin adınıza bu mutlu gününüze çok sevindim... Hayırlı uğurlu olsun.. Çocuklarınızın daha nice güzel günlerini görün inşallah...Sandık olayı çok güzel olmuş. Yaygınlaşsa ne güzel olur...

    YanıtlaSil
  11. Minik delikanlı çok yakışıklı ,prenses de melekler gibi
    kalan hiç bir şeyi görmedi gözüm :)

    Mutlu bayramlar dilerim sevdiklerinle birlikte

    YanıtlaSil
  12. Hem güzel, hem yoğun bir olayı atlatmışsınız. Kuaför olayı cidden tatsız olmuş. İnsanları böyle özel günlerinde zor durumda bırakmak esnaflığa sığmıyor ya hep çıkıyor bir çıkıntı....

    YanıtlaSil
  13. Aksilikler de nazar boncuğu olmuş, nice güzel günlerini görün inşallah..

    YanıtlaSil
  14. Maşallah denir herhalde:)))Maşallah. Allah tamamına erdirsin.
    Çok güzelsiniz, Ela'ya kızma annesi bence abisini kıskanmış olabilir:)) ben niye sünnet olmuyorum diye:)))ne bilsin çünkü:)))bu arada reklamını da yapmışsın giysi firmalarının:)))))
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  15. Hayırlı olsun :) her şey çok güzel olmuş özellikle küçük bey ve küçük hanım :))

    YanıtlaSil
  16. Hayırlı uğurlu olsun, damat olduğunu da görürsünüz inşallah. Takı sandığı da çok iyi fikir olmuş. Seneye bizde yapacağız inşallah.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  17. Hepiniz harika olmuşsunuz maşallah! Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, hayırlı bayramlar...

    YanıtlaSil
  18. Hayırlı olsun :) 7 yaş öncesi olayına ve Yağız'ın sahneye güneş gözlüğü ile çıkmasına koptum. İlerde çocuğum olursa tavsiyenizi dikkate alıcam :) Bu arada yazacağınız Ela'nın cimcimeliklerini merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  19. Hayırlı uğurlu olsun Allah damatlığını da göstersin. Hepiniz çok şık olmuşsunuz maşallah diyeyim de nazar değmesin ;)
    Sünnet düğünü yapacak annelere fikir vermek adına biraz daha ayrıntı bekliyordum senden sevgili Gülşah bu kadar mı arkası gelecek mi? Biz de seneye yapacağız Allah izin verirse

    YanıtlaSil
  20. çok güzel olmuşsun canım benim

    YanıtlaSil
  21. Canımmm elbisen harika olmuş. Tam bir sünnet çocuğu annesi olmuşsun. Yağız ile eşinin uyumu mükemmel. Ela zaten tam bir bıcırık :) Gözünüz aydın canım.. Kurtuldun çok şükür..

    YanıtlaSil
  22. Çok güzel olmuşsun.Allahım damatlığını da göstersin. Güzel telaşlar bunlar.:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  23. Hayırlı uğurlu olsun. Herşey içine sinmiştir umarım. Hepiniz çok güzelsiniz.

    YanıtlaSil
  24. Bloğu açar açmaz ilk eksikliğini hissettiğim sayfaya gelmemek olamazdı Gülşah.
    Kim der ki 2 çocuk annesinin yavrusunun sünnetinden bu fotoğraf.Maşallah sana da ailenize de vallahi.Gelin gibisin resmen! O Ela yı yerim ben, minik adamı da.Sevgiler yolluyorum kocaman^^

    YanıtlaSil
  25. Gülşah hanım yazınızın tamamını okudum öncelikle allah damatlığını da göstersin nice mutlu günlere diyelim. Bununla birlikte bizde firma olarak sünnet düğünü yapacak annelere yardımcı oluyoruz.Organizasyon içeriklerimizde bir çok ürün bulunmakta olup isteyenler bizden ücretsiz öneri ve taleplerde bulunabilir.

    YanıtlaSil
  26. Ne güzel olmuş hoş olmuş :)

    Neden daha önce keşfetmemişim ki sizi <3
    http://tembelprenses.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  27. Hayirli olsun canim Ada da bu hafta sünnet oldu 😊

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe