19 Ara 2019

Altın Hesabı Nasıl Açılır?



Çok sayıda kişi yatırım aracı olarak altını tercih ediyor. Zor günler için birikim yapmanın bir yolu olan altınların evde tutulması ise hırsızlık olayları nedeniyle sakıncalı! Ayrıca evde tutulan altınların zamanla değer kaybetmesi riski de bulunuyor. Bu nedenle altın hesabı açmak hemen herkes için oldukça cazip bir seçeneğe dönüşüyor. Bu noktada altın hesabı açtırmak için hangi banka tercih edilmeli ya da ne yapmak gerekir gibi sorular giriyor.

Altın hesabı açmak için Kuveyttürk Bankası tercih edilebilir. Pek çok kişinin orak tercihi olan bu bankanın birkaç farklı altın hesap türü sunduğunu belirtebiliriz. Bu nedenle herkesin kendi gelir durumunda ya da beklentilerine uygun bir hesap türünü tercih ederek altınlarını değerlendirmesi mümkün olabiliyor. Ayrıca hesap açmak için çok sayıda farklı prosedür ile uğraşılmasına gerek olmuyor. Gayet kolay ve hızlı bir şekilde hesap açılmasını sağlayabilirsiniz.

Altın Hesap Türlerini İnceleyin!

Kuveyttürk bankası internet sitesine tıklamanız durumunda altın hesap türlerini inceleyebilirsiniz. Altın cari hesabı en çok tercih edilenlerden biri oluyor. Bu hesabı açmanız durumunda dilediğiniz zaman altın alım satımı yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda minimum işlem limitinin sadece 0.01 gram olması da bu hesap türünün cazip özelliklerinden biridir. Bu hesap bankanın herhangi bir şubesinden açılabildiği gibi mobil şubeden ya da internet şubesinden de açılabiliyor.

Altına altın katılma hesabı bankanın bir diğer hesap türü! Bu hesabı açanlar bir yandan tasarruf elde ederken diğer yandan da kazanç sağlayabiliyor. 1 ay vadeli olarak bu hesabı açmak isteyenler 100 gr altın ile açabiliyor. Bu arada 3 ay ila 1 yıl vade seçeneklerinin olduğunu da belirtelim. Stopaj oranı ise her vade için % 15 düzeyinde…

Kuveyttürk Bankası internet sitesini incelemeniz durumunda bankanın diğer altın hesap türlerine dair detaylı bilgi alabiliyorsunuz. Hangi hesap türünün sizin için çok daha cazip bir seçenek olduğunu kolaylıkla tespit etmek için mutlaka bankanın internet sitesine uğrayın. Altınlarınızın değer kaybetmesini engellemek için harika bir seçenek olan altın hesabı güvenli bir şekilde birikim yapmanızı da sağlıyor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 yorum:

  1. Ben de iş bankası bireysel emeklilik'i özellikle tavsiye ediyorum.Bireysel emeklilik bütçenize göre aydan aya yatırım yapacağınız aynı anda fonlarla desteklenen ve devlet katkı payı olan bir yatırım şekli. İş Bankası da Türkiye Cumhuriyeti'nin başlangıcında ayrı yeri olan ve "henüz" kendisi ile ilgili değerler deforme edilmemiş, uluslararası standartta işleyişe sahip güvenilir bir banka.

    ben bu nedenle tercih ettim yani :-)

    YanıtlaSil
  2. https://www.trabzonrentacars.com/trabzon-otomatik-vites-kiralik-araba/

    YanıtlaSil
  3. Bilgilendirici bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe