18 Haz 2020

Stilinize Renk Katacak Özel Ruj Çeşitleri Bir Arada



Dudaklarınızı renklendiren, bakımına yardımcı olan ve farklı renkleri ile stilinize eşlik eden rujların en güzel çeşitlerini Watsons'ta bulabilirsiniz. En iyi markaların seçkin koleksiyonlarının buluştuğu Watsons, makyajınızın yıldızı olacak rujları, avantajlı alışveriş seçenekleri ile sizlere sunar. Modeller, renklerine, formlarına göre çeşitlenir. Şeftali tonları, nude adı verilen ten rengine yakın çeşitler, toprak tonları, kırmızı, bordo ve turuncu tonlar alternatifler içinde yer alır. Ürünlerin klasik renklerinin yanında, gri, yeşil, mor gibi renklerde de opsiyonları özel serilerde yer alır. Neon, pastel, sedefli seriler, sezon trendlerine göre marka koleksiyonlarında yer alır ve kullanıcılara yenilikçi tarzlar vadeder. Flormar, Deborah, Golden Rose, Maybelline gibi en çok tercih edilen makyaj markaları her sezon yeni koleksiyonları ile makyaj trendlerine ulaşmanızı sağlar.

Birbirinden Güzel ve Kullanışlı Ruj Çeşitleri
●      Mat: Mat ürünler kullanımı özen ister. Dudakların pürüzsüz olması, makyajın mükemmel görünmesinin gereğidir. Kalıcı etki arayanların seçimi olan mat ürünler, mum tipidir. Mat özellikli dudak makyaj ürünlerinin dudakları kurutmaması gerekir. Çünkü mat renkler, dudakta kuruduğunda kabuksu görünüm oluşturabilir. Direkt sürülerek uygulanabilen ürünler, fırçayla da kullanılabilir. Mat bir makyaj malzemesi sürmeden önce, dudaklarınızı nemlendirici bir stick ile nemlendirebilir, üzerine peçete koyarak hafif bir pudra ile sabitleme sağlayabilirsiniz.
●      Likit: Likit ruj adından da anlaşılacağı üzere akışkan kıvamdadır. Hem parlatıcı ve şeffaf hem de renkli çeşitler bulundurur. Fırça yardımıyla uygulanan kilitlerin mat ve parlak alternatifleri görülebilir. Dolgunlaştırıcı efekt sunan ürünler de genellikle likittir.
●      Dudak balmları: Balm yani bakım ürünleri de renk verebilir. Mum şeklindeki bu ürünlerin birincil amacı dudakları nemlendirmek ve onarmaktır. Vişneli, muzlu, elmalı aromaları kullanıcılara egzotik bir atmosfer sağlarken verdikleri doğal renklerle dudakların makyajsız gibi ama bakımlı görünmelerine yardımcı olur.
●      Kutu: Kutu ürünler, profesyonellerin tercihidir. Plaka üzerine yerleştirilmiş, katılaşmış renkli ürünler, fırça veya parmak ile sürülerek uygulanır. Genellikle mat olan bu ürünler, refill yani yeniden doldurulabilir kutularda da sunulabilir.
●      Kalem: Kalem rujların dudak kalemleri ile karıştırılmaması gerekir. Dudak kalemleri dudak hattını belirginleştirmek için kullanılırken ürünler tüm dudaklara sürülebilir daha yoğun, kalın uçlu ve kremsi formdadır. 
●      Kalıcı ruj: Kalıcı ürünler hem likit hem de mum tipi olabilir. Özel içerikleri sayesinde dudaklardan saatlerce silinmeyen, sürtünmeye dayanıklı olan ürünler, yemek gibi eylemlerin ardından tazelenmeye gereksinim bırakmaz.
Doğru Ürünü Seçin, Göz Kamaştırın
Makyaj ürünü seçerken, kapatıcılık özelliğine, kalıcılık vaatlerine, suya dayanıklılığına dikkat etmelisiniz. Seçim esnasında kullanıcı yorumları da sizlere yol gösterebilir. Dudak ve cilt yapınıza göre ürünleri tercih edebilirsiniz. Çok kuru bir cilde sahipseniz, dudaklarınızda da aynı sorunu yaşıyorsanız mat ürünlerdense likit ve parlak ruj seçeneklerine yönelebilirsiniz. Dudaklarınızda daha geniş ve dolgun görünüm için açık renkleri seçebilirsiniz. Eğer dişlerinizin beyazlığından memnun değilseniz kırmızı tonlarına mesafeli yaklaşmalısınız.
Dudak Makyajı Yaparken Dikkat!
●      Sürerken kullandığınız dudak kaleminin ruj ile birebir aynı ton olduğundan emin olmalısınız. Koyu çerçeveler, 90'lı yıllarda modaydı.
●      Özellikle mat bir ürün sürmeden önce dudaklarınıza şeker ile peeling yapabilirsiniz. Böylece dudaklardaki pürüzleri ortadan kaldırabilirsiniz.
●      Dudaklarınıza bir kat nemlendirici sürdükten sonra renkli bir ürün sürmeniz daha uzun süre nemli hissetmenizi sağlar. Eğer nem desteği veren bir ürün tercih ediyorsanız buna gerek olmayabilir.
●      Makyaj dudak şeklinizi belirginleştirmeli ancak taşırarak dudak şeklinizi değiştirmeye çalışmamalısınız.
●      Fırça ile uygulama oldukça kolaydır ve dudak ürünlerinin daha kalıcı olmasına yardımcı olur.
●      Makyajınızı ara ara kontrol etmeyi ve gerekiyorsa tazelemeyi unutmamalısınız.
Ruj fiyatları, ürünlerin gramajına, bakım yapma gibi ek özelliklerine, içeriklerine, ambalajlarına göre değişiklik gösterebilir. L'Oréal Paris, Pastel, Revolution gibi markalar, birbirinden kaliteli makyaj malzemelerini dönemsel kampanyalarla tüketicilere sunabilir. Ürünleri seçerken markasına, nem desteğine, rengine ve dokusuna dikkat edebilirsiniz. Aradığınız nem etkisi, bakım, renk veya kalıcılık olabilir. Herkesin ihtiyacına, bütçesine ve zevkine göre bir ruj Watsons'ta bulunur.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe