1 Eki 2018

İnternetten Kırtasiye Ürünleri Satın Almak İçin En İyi Nedenler

Okul sezonunun açılması ile birlikte öğrenciler uzun süre ayrı kaldığı arkadaşlarına kavuşmanın heyecanını yaşarken veliler okul kırtasiye listelerini tamamlamak derdindedir. Kırtasiye alışverişi için oluşturulan ihtiyaç listeleri daha aktif bir eğitim ile birlikte uzar gider. Kalem, defter, çanta, matara, dosyalama ürünleri ve bunun gibi bir sürü malzeme her sene velileri o dükkân senin bu dükkân benim gezdiriyor. Günümüzde bu durum artık değişti ve ürünler ayağınıza geliyor. Hatta okul ihtiyaç listesi bile okul tarafından anlaşmalı kurumlara veriliyor ve hazır paket şeklinde hiç yorulmadan evinize, şirketinize olduğunuz her yere kargo yapılıyor. Nezih Kırtasiyede bu uygulama oldukça gelişmiş durumda okul ihtiyaç listeniz siparişinizden sonra 3 iş günü içerisinde kargoya veriliyor. Böylece zamanınız size kalıyor.


Teslimat Hızı

Web üzerinden yapılan alışverişler zamandan tasarrufunun yanı sıra hızlı teslimat ile de tercih sebeplerindendir. Gelişen teslimat teknolojisi ile hem zamanınız size kalıyor hem de ürünleriniz bulunduğunuz lokasyona kadar geliyor. Böyle bir lüks varken neden mağazaları gezerek zaman kaybedelim ki? Üstelik okul listeleri oldukça uzun!

Hızlı Fiyat Kıyaslaması

Okul listeleri oldukça uzayan ve sürekli yeni bir ürün ihtiyacı doğan, kısacası bitmek bilmeyen listelerden oluşur. Bu uzun listeyi kabaca evinizde hesapladınız ve bütçenize uygun mağazaları gezdiniz. Evdeki hesabın çarşıya uyması için büyük bir efor harcayarak zamanınızın çoğunu en uygun fiyatları not etmek için tükettiniz. Fakat en uygun fiyatlı ürün oldukça uzak bir mağazada kaldı, tekrar geri dönmeniz zaman kaybetmeniz ve yorulmanız demektir. Oysa internet üzerinden yaptığınız okul alışverişlerinizde ürünleri ve fiyatları karşılaştırmanız oldukça kolay, sadece açtığınız sayfaların sekmeleri arasında bir tıklama ile gezmeniz yeterli olacaktır. En uygun listeyi oluşturduktan sonra, okulların açılmasını dert etmenize gerek kalmayacak! https://www.nezih.com.tr/ adresinde özel okulların her sınıfı için özel oluşturulmuş indirimli listelerini bulmanız mümkün, okulunuz için hazırlanmış listeleri oradan seçebilirsiniz. Böylece okul kırtasiye ürünleri arasında neler olmalı derdine de bir son vermiş olursunuz. Bitmek bilmeyen listelerin en başında kalemler ve yazı gereçleri gelir. Kalem veya diğer yazı gereçlerini arıyorsanız Nezih’ten fiyat kıyaslaması yapmanız daha iyi olur. Kalemler ve yazı gereçleri Nezih kalitesiyle ön plana çıkıyor. Nezih Kırtasiye’den alışveriş yaparak yeni okul dönemine rahatlıkla başlayabilirsiniz.








Ödeme Fırsatları

İnternet alışverişleri zaman tasarrufu sağlarken boşa harcanan efor sorununu da ortadan kaldırmaktadır. Avantajları saymakla bitmeyen internetten yapılan alışverişin bir diğer özelliği ise ödeme fırsatları sunmasıdır. Kredi kartı ile ödeme, havale ile ödeme ve kapıda ödeme gibi birden çok seçenek sunmaktadır. Kullanıcılar genellikle kredi kartı ödeme seçeneğini tercih etmektedir. Sebebi ise taksit ve indirim fırsatlarıdır. Okul sezonu artan bu kampanyalarla birlikte www.nezih.com.tr'de geçerli garanti pay ile 150 tl ve üstü ödeme seçeneğinize 20 tl bonus hakkı kazanabilirsiniz. Okul malzemelerinde de birçok kategoride çeşitli indirimler bulunmaktadır. İndirim tarihlerini ve kampanyaları kaçırmadan alışverişinizi gerçekleştirin.

İade Hakkı

Tüketici kanunun değişmesi ile birlikte mağazalar iade hakkını mağaza kurallarından çıkarmıştır. İnternet alışverişlerinizde almış olduğunuz ürünlerden 14 gün içerisinde cayma hakkınız bulunmaktadır. Güvendiğiniz bir web sitesinden alıp beğenmediğiniz bir ürünü iade hakkınız olması size özgür bir alışveriş hakkı sunar. Böylece beğenmediğiniz bir ürünü değiştiremeyeceğiniz için kullanmak zorunda kalmazsınız. Bu hakkınızın saklı kalması için sitenizin güvenilir olması gerekmektedir. Tüm haklarınızı koruyarak size güvenli bir alışveriş imkânı sunan Nezih Kırtasiye'den tüm okul ihtiyaçlarınızı gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.
Okulların açılmasına sayılı günler kala siz sadece heyecanını yaşayın, alışveriş için zaman ve efor harcamayın diye internetten alışveriş yapmanızı öneriyoruz! Başarılı geçecek bir okul sezonu için güvenli bir alışveriş sitesi seçin!


1 yorum:

  1. Ben de internet alışverişini tercih edenlerdenim. hem daha ucuza alabiliyorsunuz, hem de farklı seçeneklere sahip oluyorsunuz. Sanal kart kullanımı tavsiye ederim bu alışverişlerde.

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe