23 May 2018

2018’in Yükselen Trendi: Özel Havuzlu Kiralık Villalar




Antalya’da doğanın her anını görmek ve masmavi deniz berraklığını teninde hissetmek isteyen çoğu turist binlerce kilometreyi aşarak her sene Türkiye’ye geliyorlar. Türkiye’nin sıcak ikliminden mutfağına kadar her detayından memnun kalan yabancı turistler bir sonraki sene tüm yakınlarına da Türkiye’yi öneriyor ve Antalya’ya yeniden akın ediyorlar. Antalya’da her dönemde sıkça rastlayacağınız yabancı turistler erken rezervasyon dönemlerinden faydalanıyor ve konaklamalarını bütçelerine ve tercihlerine göre otellerde yapılıyorlar. Ancak, Türkiye turizminin git gide ilerlemesi ve Türkiye’nin doğal güzelliklerinin bilinmesi tüm Dünya’da dillere destan olmasıyla bu turizm talebi her gün artıyor. Hal böyle olunca, otellerde ful doluluk kapasitelerine erişiliyor, turistler ise otellere rezervasyon üstüne rezervasyon yapııyorlar.


Antalya’da konaklama hizmeti veren firmalar olarak bizler de turistlerin Türkiye’yi ve Antalya’yı sevmesi ve buralarda iyi alanlarda konaklaması için çalışıyoruz. Villa Kalkan olarak uzun yıllardır villada tatil ve konaklama sektörünün içinde olduğumuz için değerli tatilcilerimizin ne istediğini ve neye ihtiyacı olduğunu yakından biliyoruz. Muhafazakar görüşe sahip aileler için muhafazakar kapalı havuzlu villalardan, evcil hayvan izinli villa kiralama hizmetine kadar çeşitli villa kiralama kategorisinde hizmet sunuyoruz. Kapalı havuzlu villa Antalya’da sıklıkla muhafazakar ve balayı çiftlerinin isteği olduğu için villalarımızın tasarımını romantik ve aşk dokulu olarak tasarladık. Jakuziden saunaya kadar imkan sunabildiğimiz kapalı havuzlu kiralık villalarımızda dilerseniz yardımcılarınız da konaklayabilmektedir.

Villa Kalkan’ın  kapalı havuzlu tatil villalarını görmeden tatil planınız için otel veya alternatif konaklama çeşitlerini seçmeyin! Size özel sunabileceğimiz villada tatil hizmetlerimizden memnun kalacağınıza oldukça eminiz. Gerek uygun fiyatlarımız gerekse sunduğumuz avantajlar ile Villa Kalkan’da sizleri konuk etmeye kararlıyız. Birbirinden özel zevkle dekore edilmiş kiralık villalarımızda unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak için sizleri Villa Kalkan’a bekliyoruz. Her geçen gün yenilediğimiz villa çeşitlerimizi ise www.villakalkan.com.tr ‘de bulabilir, beğendiğiniz villalar hakkında detaylı bilgi talebinde bulunabilirsiniz. Kaş ve Kalkan’da faaliyet gösteren Villa Kalkan’a bizzat gelerek de sizlere sunacağımız özel dekore edilmiş villalarımızı görebilir, uygun fiyatlara kaliteli bir konaklamayı kendiniz ve sevdikleriniz için seçebilirsiniz.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe