11 May 2018

Anneler Günü Hediye Seçenekleri


Anneler günü yaklaşırken "yapmayın, etmeyin ne olur canım analara artık ufak ev aletleri almayın" diye her önüme gelene alt yazı geçiyorum :)

Özellikle anneler günü gibi maneviyatı yüksek bi günde hediyeden ziyade beklentim çocuklarla birlikte birbirimizin kalbine dokunalım yeter diye düşünüyorum. Zaten sadece bir gün değil hergün hatırlanma taraftarıyım ama madem böyle bir gün türemiş üreticilerde bunu kazanç kapısına çevirmiş o zaman hediye alınacaksa da bence bir annenin yüreğine dokunacak, kendini değerli hissedecek ve sadece kendine özel bir hediye olmalı diye düşünüyorum.

Geçen yıl olduğu gibi benim bu yılda tercihim sosyopix oldu. Geçen yıl gelen hediyelerimi çocuklarımla birlikte hazırladım bu yılda aynısını yapıyoruz. Hepimizin içinde bulunduğu en özel anların elimize geçtiği fotoğraf kareleri ile şahane bir anı albümü yaptık.

Her gün çocuklarımızın en özel anlarını elimizde ki telefonlar ile fotoğraflıyoruz ama ben o güzelim anların telefon ya da bellek içinde saklı kalmasını içime sindiremiyor illa her sene albüm hazırlıyorum. Dokunmak, o anı bir daha yaşamama sebep oluyor.

Bu arada sosyopix sayfasını incelerseniz anı kartları, anı albümleri, anı çerçeveleri, buzdolabı magnetleri gibi bir sürü anılarınızı ölümsüzleştireceğiniz ve sadece özel günler de değil her günü özelleştireceğiniz ürünlerin olduğunu görürsünüz.

Biz anı albümünüzü oluştururken çok eğlendik ;)






3 yorum:

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe