14 Ağu 2014

Tatil = İSHAL

İşbaşına 3 gün kala...

Evet ben kendimi artık ermiş ilan ediyorum.Son dakikaya kadar gitmesekmi ,kalacağımız yere yakın hastane varmı vs vs söylendim durdum...

Pazar sabahı yola çıktık 8 saat lik yolun 6 saati süper geçti.Ben değil abimiz bayağı oyaladı Ela yı ama son 2 saat sesleri kısılana kadar bağırdı.Oto koltuğundan kalkmaya çalışmalar,Yağız ı arabanın arkasında istememeler vs vs son 2 saat bize 24 saat gibi geldi desem yeridir :)

Kalacağımız yere vardığımızda ise toprağı öpecek vaziyetteydik.Yağız hemen havuza girdi ve Ela cıldırdı daha üzerimi değişmeden Ela yı da havuza soktuk.Ve çıkarmamız çok zor oldu.Yağız Ela kadarken sudan çok korkardı ama Ela tam tersi gözü kara anında atlıyor havuza ensesinde beklemek zorunda kalıyorsun korkudan.

Zorda olsa Ela yı havuzdan çıkardık ama daha o gece ateşlendi Ela hava değişimi heralde dedik ama ertesi günde ishal başladı geceside ağlama krizleri başlayınca apar topar acile gittik.Yol boyunca hem dua ettim hem kendime kızdım.Hislerimde hiç yanılmam çıkmamalıydım yola diye kahroldum :( bir taraftandan da ağlayan kuzum için bol bol dua ettim SONUÇ havuzdan mikrop kapmış!!!! Çok şükür antibiyotik kullanacak kadar ciddi değil ama 3 gün havuz deniz yasak dedi doktor.

Havuz süsü gibi dolandı kuzum :)


Moralimiz çok bozuldu hevesimizde kaçtı daha o gün yola çıkıcaktık ama ishal olduğu için her köşede durmamız gerekecekti bu yüzden 1 gün beklemeye karar verdik tabi Ela yı havuzdan uzak tutmak çok zor oldu ve tatilin 3.günü çıktık yola ishali çok şükür azaldı karın ağrısı yok ateşte yok.Evimize sağsağlim döndükkkkk.

Tatil Notları ;
1- Asla havuza yakın yerde kalma,
2- En pis deniz havuzdan iyidir,
3- Kalacağın yerde hayvan bulunmamasına dikkat et ( kedilerden korkan Yağız kahvaltılarımızı zehir etti)
4- Deniz kalacağın yere uzak olmamalı ( 10dk uzaklıktaydı)
5- En yakın hastaneleri mutlaka gitmeden öğren ( bunu yapmıştım)
6- İç sesini dikkate al!!! 

Bu sene tatil kısmet değilmiş napalım yeterki çocuklarım iyi olsun diye teselli oluyorduk ki anneme çocukları bırakıp bir tane bavul alıp karı koca kaçtık :) 

Nereyemi ?başbaşa tatil yapacağız kısmetse 2 günlüğüne Assos a gidiyoruz.Aklım çocuklarda evet ama yıllar oldu başbaşa kalmayalı fırsat yaratmış olduk inşallah arıza çıkmazzzzz Allah ım duy sesimi acı bu iki garip ana babayaaa :)

Sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 yorum:

  1. aynı şeyleri bizde bu tatilde yaşadık, Allahtan tatilin son 2 günü hastalandı minik kızım (minik dediğime bakmayın 3,5 yaşında) son günler havuzdan uzak tutmak çok zor oldu kızımı ama denizle idare ettik. ishal kusma ateş bu üçlü bizi çok korkuttu. neyseki kısa sürede atlattık. size de çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla sizede gecmiş olsun çok korkuyor insan.bize buyuk drs oldu gerci olcak oldumu oluyor elden bisey gelmiyor ama havuzlardan özellikle aksam uzeri pis cocuk havuzlarından fazlasıyla uzak durmaya kararlıyım :)

      Sil
  2. Tam bir cimcime bu minik Ela :))) Allah nazarlardan korusun.
    Tatillerde bende hasta olurdum annemle babama zehir ederdim birden kendimi gördüm :)

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe