9 Ağu 2014

İşbaşına Ramak Kala

İşbaşına 8 gün kala....

Yağız paşanın doğum gününü aile içinde yaptık tatilde olmayan bikac dostumuz geldi sagolsunlar.Yağız a ogün çaktırmadan çoook istediği bir saat vardı onu aldık almamızı beklemediği içinde çok sevinecek umudumuz vardı.Ama daha paketi açar açmaz ağlamaya başladı şaşırdık kaldık sevinçtenmi acaba desemde anladıkki beğenmedi ve biz resmen bozuldukkkk.Bir düşünün sevinsin diye istediği bişeyi alarak süpriz yapıyorsunuz ve memnun edemiyorsunuz.Değiştiririz oğlum napalım diyerek paşa paşa hediyemizi geri aldık :(

İznin çoğu gitti azı kaldı.Son haftayı daha önce hiç görmediğimiz biryer olan Dalyan a tatile giderek değerlendireceğiz.

Her sene güle oynaya bavul hazırlayan ben bu sene ilk defa isteksizim sebebi Ela...

Ela araba yolculuğunu pek sevmez ve heryerde uyumaz.Bu durumda tatilin zehir olma durumu da yüksek.Ben yinede olumsuz düşüncelerimi birkenara atarak bavullarımızı hazırladım.( evin yarısı bavullarda)

Gerisi şansa kalıyor artık yarın sabah yolcuyuz.2 çocukla ilk tatil deneyimimiz nasıl olacak merakla bekliyorum.Şeytan hala "boşver riske girme yat evinde dinlen" dese de şimdilik azimliyim.

Buarada bu hafta Antalya dan gelen dostlarımızı evimizde ağırladık.Bugün kankam diye hitap ettiğim bu dostumu sanal alemde buldum Antalya ya tatile gittiğimiz de de tanışmıştık 6 senedir de okadar mesafeye ragmen sağlam bir dostluğumuz var.Demem o ki sanal alem deyip geçmemek lazım sıkı dostluklarda kurulabiliyor.

Sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 yorum:

  1. iyi tatiller olsun sevgili gülşah. çocuklar hep şaşırtır insanı ama daha çok mutlu ederler, annelerin yorgunluğu tatlı bir anı kalır. boş ver eğlenmene bak. bir gün gülerek hatırlayacak aksiliklere her zaman yer olmalı.
    yağıza mutlu yıllar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol cnm tesekkur ederim su tatilide bi atlatayim kendime ödül verecegim :))))

      Sil
  2. Sanal alemden DOST olurmu diyenlere inattt bizim DOSTluğumuz.KARDEŞliğimiz...Mesefaler olsada aramızda hep yanıbaşımdasın...İyiki YAĞIZ PAŞA'mı dünyaya getirmişsinde,seni tanımışım CANIM KANKAM...Bir ömür sağlıklı,mutlu,huzurlu,başarılı yılları olsun kuzumun..Varlığınla huzur bulduğum tekk DOSTUM herşey için çok ama çook teşekkür ederim...Kurban Bayramında mutlaka bekliyoruzz ;)

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe