22 Ağu 2014

ANNE Çocuğunu UNUTURSA!!!




Şimdi okuyacaklarınız bir annenin kendiyle iç hesaplaşmalarıdır.

Dün akşam 3 aile dışarıda yemek yedik.Ardından evimizin orda çocuklarda oynasın diye parkı olan bir çay bahçesine girdik.Tabi salıncak tutkunu Ela çığlık çığlığa binmek istedi henüz sıra bekleme kavramıda olmadığı için oyalamak zor oldu neyse ki bir çocuk Ela nın cırtt sesine dayanamadı ve sırasını verdi.Asıl sorun arkamızda hala sabırsızlıkla sıra bekleyen çocuklar oldu Ela da inmeliki çocuklar binain malum babamızın salıncağı değil.

Ela yı zorla indirip başka bir kafeye gitmeye karar verdik ama Ela kendini yerden yere attı ben alamadım babası zorla kaldırdı.Hem ilerliyoruz hem Ela yı susturmaya çalışıyoruz.Arabaya bindim diğer arkadaşın kızı yanımıza gelip Yağız nerde demesiyle başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Koşarak arabadan inip geri döndük.Bizi göremeyince masaları karıştırdığını sanmış zaten farkedip geri dönmemiz 5-10 dk arasıdır.Biraz bekleyip babamın cebini garsona aratırdım dedi.Ezbere biliyor olması büyük avantaj.

İşin kötüsü belkide arkadaşın kızı yanımıza gelip sormasa aklımıza gelmeyecek çünkü Yağız onların arabada gitmişti oraya.

Sonuç olarak ;ben resmen oğlumu UNUTTUM!!!

Unutkanlığım hat safhada birde Ela bizleri zorlayınca aklım ciddi olarak başımdan gidiyor.Babasıda suçlu değil ben ne olursa olsun oğlumu unutmamalıydım.Büyüdü diye ,artık kendi işini görüyor diye 2.plana atmamalıyım.Elimden geleni yapıyorum.Demek ki yetmiyor daha fazlasını yapmalıyım.

Yaşadığım ve hala yaşamakta olduğum vicdan azabını anlatmam mümkün değil.Sadece kendine kızıyorum unutkanlığıma,dalgınlığıma çocuğunu nasıl unutur insan aklım almıyor.Biri bana anlatsa bu olayı direk ne düşüncesiz anne derim :(

Ne okuduğum kitaplar ,ne edindiğim tecrübeler hiçbiri şuan düşüncelerime yön veremez.Çok üzgünüm tek tesellim unuttuğumuzun farkında olmayışı aksi takdirde birde ona böyle bir tedirginliği yaşattığım için kahrolurdum.

Bu yazıda sonuç yok ,nokta koyacak cümlemde yok sayfalarca vicdan azabı yazabilirim.

Ne diyeyim Allah beterinden korusun ....
Bu duyguyu ömrüm boyunca UNUTAMAM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 yorum:

  1. canim yeni sayfana bayildim yaklasik 2 saattir basindayim pc nin fikirlerine samimiyetine ayrica bayildim hemen belirteyim kizlarimizin yaklasik 2 ay arasi o yuzden okudukca yazilarini aklima biz geliyoruz gulumsuyorum kendi kendime .ozellikle aktivitelerden yapmadiklarimi en kisa surede Melisa Cansu ustunde deneyecegim :) harika bir is cikarmissin canim artik instagramdan sonra buradada takipciniz kocaman opuyoruz sizi @melisacansuu @gulsahonen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy cnm benim nasıl hosuma gitti yazdıkların anlatamammmmm begenmene cok sevindim cok tseekkur ediyorum.araları az olunca cogu seyleri benziyor degilmi az biraz cadı oldukları icinde boyle bir blog acma geregi duydum :) bende cokkk opuyorum sizi

      Sil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe