6 Ağu 2014

Mutlu Yıllar OĞLUM ...

Oğlummm,

Annelik serüvenimi sen başlattın,

Küçücüktüm seni kucağıma aldığımda , Benim seni değil senin beni büyüteceğini daha ilk göz göze geldiğimiz anda anlamıştım oğlum,

6 .aydan itibaren gece uyanmamaya başladın bu yüzden ben uykusuz geceler yaşamadım oğlum,

Kolay kolay ateşlenmeyen herzaman sağlam bir bünyen vardı bu yüzden ben çok fazla gecelerce başında nöbet tutmadım oğlum,

Emziğinden ayrılırken gecelerce ağlama nöbetleri geçirip beni üzmedin oğlum,çöpe attık sen cümle kurdun!!! O gün bugündür susmuyorsun.Susma sakın oğlum hep konuş hep yanımda olduğunu ailemin küçük direği olduğu hep hissettir.

Ben günlerce tuvalet eğitimiyle uğraşmadım oğlum evet zorladın ama hiç gece altına kaçırmadın.

Evet 2 yaş krizlerin oldu korkuttugun zamanlarda oldu ama hep kolay ikna edebilen bir çocuk oldun.

Sen hep olgun bir çocuktun oğlum beni bizi hiç yormadın.

Ufacıktın odan derli topluydu ,ufacıktın kıyafetlerini katlamadan rahat edemezdin,ufacıktın kirleneceksin diye parklarda oynamazdın,ufacıktın oyuncak diye kendini yerden yere atmazdın.

Çocukluğunu yaşamıyor bu çocuk diye hep üzüldüm şimdi 9 yaşına giriyorsun ve yapamadıklarını şimdi yapıyorsun.YAP herşeyi YAP sağ ol sağlıklı ol herşeyi yap her dönemini doya doya yaşa hepte ÇOCUK KAL oğlum...

İyiki doğdun iyiki girdin hayatımıza.Nefesim kanım canım oldun Allah ım başarılı sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin sana.

Çoook isteklerin var bugüne dair umarım beklentilerin ömrün boyunca makul olur ve sen en ufak şeyden mutlu olan bir insan olursun...

Doğum günün kutlu olsun oğlum iyiki varsın ,doğdun güne şükürler olsun...

Tarih : 07.08.2006 
Saat : 06:05

Sevgiler,
ANNEN

Tarihe Not: Bu döneminde geçmişin intikamını iyi alıyorsun oğlum :) 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 yorum:

  1. Artık takipçinizim ve sizi mimledim. Kolay gelsin. Tanıştığımıza memnun oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çook sevindim tanıştığıma :) tesekkur ederim çözemedim bu mimlenme işini bana yardımcı olursan çok sevinirim :)

      Sil
  2. yazılarından çok keyif aldım ve yer yer oldukça duygulandım,bende yeni evliyim 1 yıl olacak 25 ağustosta ve çok ama çok bebek istiyorum, ama sırf uzun yıllarca çalışmak zorunda olduğum için ,senin başarmış olduğun hayattan korktuğum için planlamaya çekiniyorum,çok yakından takibe aldım sayfanı,ailenle ve çocuklarınla huzurlu musmutlu yarınların olur inşallah.
    http://kadifelikahve.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk sevindim güzel düşüncelerini paylaşmana cepten takibe alamadım ama evden hemen takibe alacagım blogunu.planlama yapma herşeyi akışına bırak inan allah yardımcı oluyor çok isyan etmiyorum çalışmayıda seviyorum çünkü 2 çocukla evde mesaim daha çok ama huzurun onlarda saklı olduğunu düşündükçe hersey kolay hallediliyor :) tek tavsiyem acele etme eşinle tadını çıkar malum sonra başbaşa bile kalmak zorlaşıyor :)))

      Sil
  3. Allah ömür boyu ayırmasın :)
    banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com
    sevgiler

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe