17 Ağu 2014

Durdurun Saatleri

3 haftalık koca izin bayramdı düğündü tatildi derken bitti :(

Daha düne kadar yorulmuş vaziyette koşarak gideceğim işe diyordum amaaa işbaşına saatler kala işin rengi değişti.Çocuklarımı bırakmak istemiyorum.Yağız ,sen evde olsan bende tüm gün havuza girerim diye çıkar meselesi yaptı bu durumu ama Ela şuan koala gibi yapışık vaziyette annemmm deyip her saniye sarılması beni benden alıyor.

Evet izin dönemim boyunca beni çok yordu ama böyle yapışıkta iyidik biz yaa sabah nasıl paketleyip anneanneye yollayacağım ben bu kuzuları bilmiyorum.

Çocukları küçük olan annelere çıkaramadılar bir yasa memur anneler 2 yaşa kadar kendileri bakabiliyorken özel sektörde çalışan anneler anne sayılmıyor 6 ay ücretsiz izni zorla alabiliyor.

Neyse düzene yasalara isyan etmem yarın sabah işbaşı yapmamı engellemeyecek.

Çok şükür elim ayağım düzgün çalışabiliyorum,çok şükür çocuklarım canım ciğerim annemin ellerinde,çok şükür bir işim var ne diyeyim en güzeli olumlu tarafından bakmak değilmi?

Allah tan 2 gün kaçamak yapıp enerji topladımda işe dinç döneceğim yoksa 3 hafta izin kullanıp işe dağılmış vaziyette döneydim kahrolurdummm :) 

Sonuç : Tatil dediğin nedir ki bir avuç gün su gibi geçer giderrr ve sen tekrar oturur seneye olan iznini hesaplarsın...

İmza: Çocuklarına doymayan ANNE...
Sevgiler...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 yorum:

  1. tatil tatil deyip durmayın ağlayacağım en sonunda :((( hayır, doğurgan da değilim

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe