20 May 2017

Dünya Modasına Yön Veren Güncel Gelişmeler Elle'de


                 
Giyim anlayışınızı yenileyecek birbirinden trend moda haberleri ve gelişmeleri, her sezon farklı unsurlarla kendini gösteriyor. Kadınlar sokak modasının yanı sıra dünya modasına yön veren estetik ayrıntıları da yakından takip etmek istiyor. Elle, gerek aylık dergi gerekse online platformu aracılığıyla kadınların moda anlamındaki beklentilerini karşılıyor. Günümüz moda akımlarından yenilikçi parçalara, saç stillerinden aksesuar detaylarına, ayakkabıdan çantaya kadar daha aklınıza gelebilecek pek çok konuda siteden faydalanabilirsiniz.

Popüler Moda Haberleri ile Tarzınızı Yansıtın!
Podyum, güzellik, astronomi ve bakım gibi farklı kategorilerde bilgiler sunan Elle, özellikle moda haberleri ile tarzından ödün vermeyen kadınların vazgeçilmezi oluyor. Üstelik dünyaca ünlü markaların ve ünlülerin benimsediği giyim koleksiyonları da bir arada yer alıyor. Böylelikle tarzını modaya uygun olarak geliştirilen kadınlar, daha özgün ve trendy kombinasyonlar yapabilme şansı elde ediyor. Ünlü ve popüler markaların defile koleksiyonları, en ince ayrıntılarına kadar meraklılarına sunuluyor. Modaseverlerin vazgeçemediği en ünlü defileler için Elle haberlerini yakından takip edebilirsiniz.

Podyumların Renkli Işığı
Yılın her mevsimi farklı kategorilerde düzenlenen podyumlar, moda dünyasının yeniliklerini yansıtan konsept tasarımlarla sevenlerini mutlu etmeye devam ediyor. Her dönemin özgün renkleri ve nüansları ile süslenmiş estetik kıyafetler, mankenler üzerinde boy göstererek yeni trendleri çağrıştırıyor. Tarzınızı daha cezbedici hale getirmek ve hoş görüntünüzle kendinizi şımartmak istiyorsanız podyumlarda sergilenen özgün kıyafet kombinasyonlarını inceleyebilirsiniz.

Kış defilelerinin yayınlandığı son zamanlarda asker yeşili, tarçın ve narçiçeği renklerin harmanından oluşan estetik parçalar dikkatleri çekmeyi başarıyor. Uyumlu renklerin sentezinden oluşan tül elbiseler, hem kış aylarının kasvetli ruhunu uzaklaştırıyor hem de estetik bir imaj çizmenize destek oluyor. Dünyanın öncü moda markalarından olan Elle, yeni tasarımcılara yaptığı yardımlar ile FASHION NOW isimli dev bir projeye de imza atıyor. Büyük bir önem arz eden proje ile tüm dünyada heyecanlı bir moda turuna çıkabileceksiniz. Elle.com.tr adresini ziyaret ederek dünya genelindeki en yeni moda gelişmelerini yakından inceleyebilir ve özgün trend unsurları sayesinde tarzınıza yepyeni altın dokunuşlar yapabilirsiniz.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 yorum:

  1. Kapaktaki Meryem Uzerli galiba, seviyorum tatlı kadın, ah böyle dergileri eskiden her ay alırdım ne zevkli oluyor bakması, çok teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  2. modaya yon veren sizler bu takım tarzılarını hayal gucunuzle yaratıyorsunuz ama hayal guclerınıze bayılıyorum cok guzel tarzda bir hayal gucunuz var

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe