3 May 2017

Eğitici Materyaller İçin Duyu Market

Eğitici Oyuncaklar

Bizi takip edenler bilirler Ela’nın bitmek tükenmeyen etkinlik yapma sevdası vardır. Bu yüzden her daim çocuk gelişimine uygun eğitici kutu oyunları, setler  ve eğitici oyuncak arayışındayım.

3 yaşına kadar evde her fırsatta montessori etkinlikleri yaptık. Fakat belli bir yerden sonra ben yetememeye başladım. Ne kadar internetten araştırsam da fazla seçenek bulamadım.  Evde ki ürünler dışında dışarıdan çeşitli materyaller alıp etkinlikleri desteklemek gerekiyor. Zaten sonrasın da anaokuluna başladı.

Anaokuluna başladığı günden beri de Ela için dikkat güçlendirme eğitim setlerini daha bir araştırır durumdayım. Tam da bu esnada araştırma yaparken Duyu Market ile tanıştım. Siteyi inceledikçe dikkat güçlendirme setlerinden daha fazlasının olduğunu görmek beni inanılmaz mutlu etti. Ürünleri incelerken en sevdiğim kısım seçtiğim ürünün hangi amaçla, nasıl kullanabileceğim, hangi alanlarda çocuk gelişim ve eğitimine katkı sağlayacağı hakkında çok güzel açıklamaların bulunması oldu.

Ürünlerin hepsi oyuncak görünümlü fakat çocuk gelişimine oldukça katkı sağlayan ürünler olduğunu memnuniyetle belirtmek isterim.

Aradığım setler dışında çocuk kitapları, kalem tutma konusunda gelişim sağlayan kalem tutamağı,  diğer kırtasiye ürünleri ve bilim setleri gibi 15 yaşa kadar tüm çocukların dikkatini çekecek materyalleri tek bir sitede buldum.

Bunların dışında anaokulu malzemeleri, aile eğitimi, zeka oyunları, çocuk terapisine kadar bir çok Eğitici materyali kocaman bir çocuk gelişim marketi olan duyu markette bulabilirsiniz.

Özellikle çocuklarında disleksi sorunu olan ve ilkokul da okuma yazma problemiyle karşı karşıya olan ebeveynlere de siteyi incelemerini tavsiye ederim.  Kısaca her çocuğun geliştirmek istediğiniz taraflarına yönelik materyalleri tek bir adreste bulabilirsiniz.

Fikirlerini almak için biz evde siteyi çocuklarla inceledik. Yağız’ın ilk tercihi bilim setlerinden yana oldu.  Fakat o kadar çok seçenek var ki karar verme kısmında o bile zorlandı.

Ela için de çok fazla seçenek buldum ama alıp birden önüne yığmak yerine tek tek deneyerek almaya kadar verdim. Önceliğim dikkat güçlendirici setlerden yana olsa da kırtasiye bölümünde ki çocuk eğitimine oldukça katkı sağlayacak ürünleri gördükçe kafamda güzel bir alışveriş sıralaması yaptım.

Bu konu da bilinçli bir seçim yapabilmek için destek hatlarından yardımda almak mümkün oluyor.

Çocuklar hangi yaşta olursa olsunlar her şeyi oyun ile öğreniyorlar. Bu yüzden klasik oyuncaklar yerine oynayarak öğrenecekleri, gelişimlerini destekleyen, yaratıcı ve hayal gücü özelliklerini kullanmalarını sağlayan, koordinasyon becerilerini geliştiren materyalleri  özellikle tercih ediyorum.
Bu konu da tüm önerileri de açığım ;)

Sevgiler,
Zekâ oyunları

3 yorum:

  1. Bende Defne için inceleyeyim, teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. En sevdiğim konu bu dikkat gelişimi, zeka gelişim oyuncakları. Çok geniş bir yelpazesi var sitenin bizimkiler de bayılacak buraya teşekkürler Gülşahcım ;)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelmis. Benim büyük oglumla kizim da bu tarz seylere çok merakli.

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe