19 May 2017

Hamile Giyim Ürünlerine İfondi Aracılığıyla Sahip Olun!7

Hamile pijama takımları

Kadınların hamilelik dönemlerinde yeme ve içme konusu kadar giyimlerine de dikkat etmeleri gerekiyor. O nedenle hamileliğin özellikle 3. ayından 9. ayına kadar her daim rahat ve pamuklu giyim ürünlerine yönelmek de fayda var. Çatısı altında kadın dünyasına özel modern ürünler sunan İfondi, anne adayları için birbirinden güzel ürün grupları beğeniye sunuyor. Siz de hamilelik döneminizde rahata kavuşmak ve özgürce hareket edebilmek için markasının hamile & lohusa koleksiyonuna göz atabilirsiniz. Beğeninize ve ihtiyacınıza yönelik ürünler içerisinde seçiminizi yaparak kadınsı duruşunuzu yansıtabilirsiniz.

Sağlıklı bir Hamilelik için Kullanabileceğiniz Pamuklu Pijamalar

Hamilelik dönemi, Her geçen ay gerek anne adayı gerekse bebek için zorlu geçebiliyor. O nedenle anne adayının ev hayatında rahatlık sunan pijama ürünlerine yönelmesi gerekiyor. Pijama koleksiyonunda desenli, dantelli ve fırfırlı gibi farklı dekoratif detaylar dikkati çekiyor. Son dönemlerde yan kısımları bağlamalı formda olan jakarlı kumaş pijamalar popülerlik kazanıyor. Üç parça formunda olan estetik ürünler, kadınsı duruşunuzu ön plana çıkartırken diğer yandan da özgürce hareket etmenize yardımcı oluyor.

Pamuklu, koton ve polyamid gibi farklı kumaş materyallerinden dizayn edilen ürünler, nefes alabilir yapıları sayesinde teninizin gece boyunca kuru kalmasına izin veriyor. Yumuşak kumaş eklentileri, hem yaz hem de kış aylarında konforlu kullanım olanağı tanıyor. Koleksiyon içerisinde hamile t-shirt, emzirme sutyen ve bebek kundağı gibi parçalar da yer alıyor. Kırmızı, yeşil, pudra pembe, krem ve bej gibi farklı renk seçeneklerine sahip olan gecelikler içerisinden ten renginize uyumlu bir seçimde bulunabilirsiniz.

Ürün çemberi içerisinde uzun lohusa elbiseleri de bir hayli tercih ediliyor. Tek parça kesimde tasarlanan elbiseler, kontrast renkli desenlerle zenginleştirilerek daha hareketli bir görüntü ortaya çıkartıyor. V yaka ve yuvarlak yaka kesimde olan modeller içerisinden zevkinizi yansıtan güzel bir tercih yapabilirsiniz.
Dilerseniz sevdiğiniz bir arkadaşınıza hamilelik dönemi için hediye mahiyetinde sunabilirsiniz. Birbirinden modern Hamile pijama takımları ifondi 'de yer alıyor. Kolay ödeme seçenekleri sayesinde ihtiyacınıza uygun ürünü hemen satın alabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Hamileler için güzel ürünler.Bu dönemde hep rahat birşeyler arayışında oluyor insan.:)

    YanıtlaSil
  2. İnşallah hamile olurum da alırım :)

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe