31 Mar 2016

Kristal Çocuk’ta dünya çocuklarıyla yaz okulu

Değişik temalarda yarıyıl ve yaz okulları düzenleyen Kristal Çocuk, 2016 yaz okulu programını farklı kültürlere ayırdı. “Dünya Çocukları Yaz Okulu” temalı program, 5-12 yaş grubu çocuklara değişik ülkeleri eğlenceli bir şekilde tanıtarak farklılıkların zenginlik olduğunu anlatmayı amaçlıyor.


Okulların kapanmasına 3 aylık bir süre kala çocuklar şimdiden eğlenceli bir yazın hayalini kurmaya başladı. Kristal Çocuk’un her yıl farklı konseptlerde düzenlediği yaz okulu programlarıyla çocuklar keyifli anılar biriktirecekleri unutulmaz bir yaz geçiriyor. 

Önceki yıllarda İngilizce Gelişim Yaz Kampı, Sosyal Yaşam Yaz Okulu, Yaratıcı Sömestir Kampı gibi farklı içeriklerde programlar düzenleyen Kristal Çocuk’ta bu yıl yaz okulu “Dünya Çocukları” teması ile hazırlandı. 5-12 yaş grubundaki çocuklara yönelik hazırlanan programda her gün yeni bir ülkeyi tanıtıcı oyun ve etkinlikler düzenlenecek. Böylece çocuklar dünya barışı için farklı kültürleri, farklı dilleri, yaşamı zenginleştiren farklılıkları tanıyacak ve empati yapmayı öğrenecek.

Her yaz başka okullardan, hatta başka milliyetlerden öğrencileri de ağırlayan Kristal Çocuk’ta öğrenciler, bu farklılığı yaşayarak da öğrenmiş oluyor, yeni dostluklar kuruyor.  

Yaz okulunda ayrıca bilim, yaratıcı drama, yazarlık ve mutfak atölyeleri, dikkat ve konsantrasyona yönelik akıl oyunları saati, İngilizce konuşma kulübü ve çocuk yogası düzenleniyor. Haftada 3 gün yüzmeye gidilen programda her gün bir ders saati de akademik desteğe ayrılıyor. Öğrenciler eğitmenler eşliğinde yaz ödevlerini yapıyor, ihtiyaç duyduğu konuları tekrar ediyor.

Butik hizmet veren Kristal Çocuk Yaz Okulu, bu yaz 30 öğrenciye hizmet verecek. Program hafta içi 5 gün, sabah 9.00-16.30 arası düzenlenecek olup okul 07.30-19.30 arası açık olacak.

Kristal Çocuk  2016 Yaz Okulu Dönemleri
20 Haziran 2016 - 01 Temmuz 2016
11 Temmuz - 29 Temmuz 2016
1 Ağustos - 19 Ağustos 2016
22 Ağustos - 9 Eylül 2016




*tanıtım bülteni 


7 yorum:

  1. Yaz için bundan daha iyi bir fikir olamaz.Bu yaz bende kızları kursa göndermeyi planlıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Keşke ulaşabileceğiniz bir yerde olsaydı. Oradaki çocuklar çok şanslı

    YanıtlaSil
  3. Güzel görünüyor ama ben artık paranoyak oldum çocuğum olsa gözümün önünden ayırmam yüzmeyi de kendim öğretirim. Ya da çocukla birlikte giderim o kampa:)))

    YanıtlaSil
  4. Sırf bu eksikliklerden yüzünden bazen yaşadığım şehirden soğuyorum.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzelmis. Çalisan ailwler için de ideal.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel ama ben de kamplara artık pek sıcak bakamıyorum , demir biraz büyüse bile bakamayacağım galiba :(

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe