8 Tem 2016

Evmanya’nın Cebinize Uygun Kampanyaları


 Bugün pek çok kişi zamanının büyük bir çoğunluğunu ofisinde geçirse de evler hala insanların bir numaralı sığınağıdır. İnsanlar akşamları işlerinden çıkıp evlerine ulaşmayı ve burada aileleri ile vakit geçirmeyi iple çekerler. Evin, içinde yaşayanların zevkine göre dekore edilmiş olması da evde geçirilen zamanı daha keyifli kılar. Yaşam alanının kişiselleşmesi, evde daha kaliteli zaman geçirmeyi sağlar. Evdeki huzur ise, tüm hayata yayılan bir huzuru beraberinde getirir. Ev dekore etmek özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar için zorlayıcı bir deneyim olabilir. Trafik, park yeri sorunu ve nakliyat işlemleri ev alışverişini keyifli olmaktan çıkarır ve can sıkıcı bir iş haline getirir. Bu noktada ev dekorasyonu için keyifle alışveriş yapmak isteyenlerin imdadına Evmanya koşuyor. “Ev Tutkunlarının İlk Adresi” sloganı ile hayatlarımıza giren Evmanya, ürün çeşitliliği ile göz dolduruyor. 

 Bir evi dekore ederken düşünülmesi gereken pek çok faktör var. Yani ev dekorasyon alışverişi yalnızca mobilya almakla bitmiyor. Evlerin ışıklandırılması için aydınlatma ürünleri, koltukların üzerine konulmak üzere minderler, banyo fayanslarına sermek üzere banyo paspasları ya da yalnızca yeme içme ihtiyaçlarımız için tabaklar ve fincanlar almamız gerekiyor. Bu dekorasyon ve ev tekstili eşyalarının her biri için farklı mağazaları dolaşma zorunluluğu ise Evmanya sayesinde hayatımızdan çıkıyor. Çünkü Evmanya kategorilerinde mobilyadan ev tekstiline, aydınlatmadan mutfak eşyalarına, ev aksesuarlarından elektronik gereçlere kadar pek çok seçenek bulunuyor. Evmanya internet sitesine tek bir ziyaret, bir evin tüm ihtiyaçlarını giderebilmeyi sağlıyor.


 Evmanya’da kalitesinden ödün vermeyen markaların birbirinden güzel ürünleri cazip fiyat avantajlarıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Üstelik sitede her daim bir kampanya ve outlet alanı da bulunuyor. Düzenli olarak kullanıcılara sunulan bu kampanyalar ve indirimli fiyatlar sayesinde sandalyeden yatağa, küçük ev aletlerinden dekoratif ürünlere kadar pek çok ev eşyası uygun fiyatlarla satın alınabiliyor. Sitenin sahip olduğu güvenlik sertifikaları da hiçbir güvenlik açığı yaşamadan kredi kartımızla alışveriş yapabilmemizi sağlıyor. Evmanya’da kredi kartı bilgilerimiz korunuyor ve hiçbir üçüncü şahısla paylaşılmıyor. Evmanya bizlere geniş bir ürün yelpazesi, cazip fiyatlar ve güvenli bir alışveriş deneyim sunuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe