16 Oca 2017

Yatak Alırken

Yatak seçmek gerçekten başlı başına bir iş. Zira yaşam kalitenizi arttırmak için önce uyku kalitenizi artırmanız gerekiyor. Bunun için de en önemli faktörlerin başında elbette yatağınız geliyor. Yani, “yatak insanın gecesini rezil de ediyor, vezir de ediyor” desek yerinde bir benzetme yapmış oluruz herhalde.

Ancak yatak seçimi öyle kolay karar verilebilecek bir konu da değil. Piyasada öyle çok çeşit var ki insanın aklı ister istemez karışıyor. Herkesin farklı yapısı, farklı beklentisi, farklı alışkanlıkları olduğu düşünülürse her kişiyi memnun edecek yatak tipi de ona göre farklılık gösteriyor.

Acaba sizin ihtiyacınız olan hangisi? Omurgayı destekleyen ortopedik yataklar var; hassas bünyeler için tasarlanan anti-alerjik özelliklere sahip yataklar var; akıllı sünger yapısıyla bedenimizi algılayan visco yataklar var; dayanıklı yay sistemleri ile baştan ayağa vücudu destekleyen son teknoloji yaylı yataklar var; doğal dolgu malzemeleri ve hava dolaşımı sağlayan lifli dokusuyla vücut ısısını dengeleyen uzay teknolojili yataklar var.

İş bu kadarla da bitmiyor. Bir de farklı ihtiyaçlar ve farklı yatak odalarına göre, farklı boyutlardaki yataklar arasından da en uygun olanı seçmek gerekiyor. Bütün bunlara tek başınıza karar vermek size oldukça zor gelebilir. Bu durumda en doğrusu bu alanda kendini kanıtlamış bir markanın satış yerine gidip konunun uzmanlarından destek almak olacaktır. İşte bu markalardan biri de Yatsan.


Yatsan 1974 yılından beri uyku teknolojileri konusunda dünya çapında güven kazanmış bir marka. Üstelik uyku sektöründe dünyaca ünlü markaların lisanslı temsilciliğini ve partnerliğini de yapıyor. Alıcılarına birçok farklı çeşidi sunan Yatsan’da tek kişilik yatak ve çift kişilik yatak seçeneklerinde farklı boyutlarda yataklar bulmak mümkün. Hangi boyutta yatağı seçeceğiniz sizin ihtiyacınıza, odanızın büyüklüğüne göre değişim gösteriyor. Yatsan’da 120x200, 140x200, 60x120, 90x200 ölçülerinde tasarlanan yataklar arasında size en uygun olanı seçebilirsiniz.  Ayrıca istediğiniz boyutlarda kişiye özel seçimlerde de bulunabilirsiniz. Yatsan’ın web sitesindeki mini anketi çözerek de size en uygun yatak tipini keşfetmeniz mümkün. Tüm ürün model ve detaylarına da web sitelerinden ulaşabilirsiniz. 




7 yorum:

  1. bizim de yataklar konusunda bayağı bi sıkıntımız vardı..bu yazı iyi oldu,elinize sağlık..yanlız bu baza türü yataklar çok sert oluyor..bizimkiler yumuşak olanından istiyor ancak böle yumuşak olan baza trü yatak hiç bulamadık..hiçbir yerde yok..aslında yorgan türü yatak olsa daha iyi olurdu..eski topraklar onları daha çok kullanıyrlar..

    YanıtlaSil
  2. Şimdi çok yeni, vücuda uyum sağlayan, yazdığın gibi omurgayı destekleyen, ortopedik yataklar çıktı, eskiden biz yün yataklarda çok sinir olurduk:)))yalnız şu bazaları hiç sevmiyorum altına elektrik süpürgesi, vileda girmiyor, ne mobilya olursa olsun mutlaka 10 cm. altta boşluk olmalı bence...kanepe, koltuk hepsi..
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Yatak seçimi çok zor gerçekten.İnsanın dinlenmiş ve uykusunu iyi almış olması ,güne güzel başlaması için çok önemli.16 yıldır kullanmış olduğumuz yatağı değiştirmek istiyoruz.Neyi seçeceğimizi şaşırdık doğrusu.Yatsan sitesindeki mini anketi çözeyim belki güzel bir seçim çıkar.Yatak seçimi konusunda faydalı bir yazı olmuş Gülşahcım kendi adıma teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Anti-alerjik bir yatak almayı planlarken bu yazı çok iyi denk geldi.Yatsan aklımda olsun...

    YanıtlaSil
  5. Hele çocuklara yatak alırken o kadar sıkıntı çektim ki, o problem de halloldu şükür :)

    YanıtlaSil
  6. On yıl evvel İstikbalden bir yatak almıştık,yatağı seçmeden evvel kriterlerimiz rahat olmasıydı,çok şükür ki şahane bir yatak çıktı

    YanıtlaSil
  7. Thanks a lot :D

    super interesting :D

    NEW GET THE LOOK POST | For All Women’s With Lots of Love.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe