19 Nis 2017

Anılarınızı Ölümsüzleştirin




Sosyopix den evimize bir kutu yaşanmış en özel anlarımızın fotoğrafları geldi.

Ben anı biriktirme konusunda oldukça düzenliyimdir. Çünkü babamdan da böyle gördüm. Çocukluğumuz dair çok güzel fotoğraf albümlerimiz var filmli makinalara rağmen babam bayağı bir hatıra albümü oluşturmuş. Fotoğraflar benim için yaşanmış anların en büyük mirasçısı anlamında oldukça önemlidir. Bu yüzden bende çok fazla fotoğraf çeker ve tarihlerine göre ayırarak saklarım. Eskiden her ay düzenli albümde yapardım bu sıra bayağı ihmal ettim. Sosyopix sayesinde ihmal ettiğim hatıralarım tekrar ellerime geldi. Sosyopix ile de bir etkinlikte tanışmıştım. Küçük kartlara basılan fotoğraflara hayran kalmamak elde değil. Fotoğraflarınızı magnet olarak da bastırıp buzdolabınızı anılarınızla süsleyebilirsiniz.

Bizim kutuda bolca anı kartlarından başka birde 2017 takvimi (yine fotoğraflarımızdan oluşuyor) ve anı kutusu vardı. Çocuklara neyin ne olduğunu anlattıktan sonra kutuyu onlara verdim. Yağız çerçeveye (çerçeveye ikeadan) kutu içinden çıkan minik mandallar ile fotoğrafları astı. Ela ise anı kitabı oluşturdu. Yalnız anı kitabına çakal Ela sadece kendi fotoğraflarını yapıştırmış. Bu yüzden küçük çaplı bir kriz yaşandı neyse ki çabuk çözdük. Daha ne isterim Anneler günü hediyem hazır :) 


Elleriyle hazırladıkları her şey bana en güzel hediyedir :)
Anneler günü yaklaşırken sizlerde maddi değeri olan hediyeler yerine kalbe dokunacak hatıraları hediye etmek isterseniz çeşitli alternatif için sosyopix sitesini inceleyebilirsiniz. Farklı tema da ürünler hazırlatıp ücretsiz kargodan faydalanarak sevdiklerinizi mutlu etmeniz mümkün.

Sevgiler,





9 yorum:

  1. çok işlevsel bir hediye olur gerçekten, teşekkürler....

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel bir hediye olmuş ellerine saglik kuzuların 😉

    YanıtlaSil
  3. Çok yararlı bir yayın. Teşekkürler.
    Fotoğraflara, anılara ben de çok önem veriyorum.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Emeklerine sağlık bu güzelliklerin 😊 çok güzel bir hediye hazırlamışlar annem için iyi fikir oldu banada teşekkürler sevgiler 😊

    YanıtlaSil
  5. Geriye dönüp baktığımızda resimler en güzel anı oluyor.. Ben de önem veriyorum resim ve video ile özellikle çocuklarımın anılarını biriktirmeye.. Zaman zaman da dönüp bakıyorum nasıl da büyüyorlar diye..:)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Sosyopix kartlarını çok seviyorum.Evimin her yerindeler ve baktıkça huzur veriyorlar...

    YanıtlaSil
  7. Sosyopix'in bu seçeneklerine bayılıyorum. Çocuklar için de şahane bir aktivite olmuş (:

    YanıtlaSil
  8. telefonla fotoğraf çektiğimiz için baskıyı unuttuk nerdeyse bu baskıları özellikle magnetleri çok seviyorum..

    YanıtlaSil
  9. Çok güzelmis gerçekten.

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe