28 Haz 2014

Çocuklar Kucağa ALIŞSIN

kucaklamak

Bu aksam biseyi farkettim ki Ela yi artık kucağımıza alıp doya doya sevip sarılamıyoruz 2 dk icinde sıkılıp kaçıyor.Yağız desek o zaten ergen havalarında öyle kucaklaşma ile alınmasını istemediği birşey olmadıkça işi olmuyor.Çıkar meselesi yani :))

Neyse Ela zor bir bebekti ilk 3 ay sürekli ağladı babasının omzunda uyurdu ve herkes bize aman yapmayın kucağa alıştırmayın dedi.Bende hep öyle düşünürdüm Yağız dada uyguladık bunu gerekmedikçe almadık kucağımıza sakindi ağlamazdı Yağız belkide oyüzden uygulayabildik.

Ama Ela da almamak mümkün değildi hep kucağımda taşıdım uyuttum öptüm kokladım sıkı sıkı sarıldım iyikide yapmışım ayaklandığı gibi indi kucaktan hele şimdi büyüdüde sevdirmiyor cimcime...

Keşke Yağız ı da ağlamıyor olsa bile alaydım hep kucağıma bunun vicdan azabını çekiyorum hakkaten illa kıyaslama yapıyorum iki çocuğumu yetiştirme tarzımı düşünüp Yağız da tecrübesizdim kendimde küçüktüm Ela da daha biliçli oldu herşey...

Yaniii demem o ki kim ne derse desin bol bol kucağa alıştırmak lazım çocukları bebekken yaptın yaptın bidaha kucakta tutmak çok zor uçup gidiyorlarrr.Bikaç ay kucak arsızı olsalar ne olurki ne kaybedilir..

Çelişkili anne Gülşah :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 yorum:

  1. Maşallah yaa...ne kadar tatlı bişey :) E insan tabi kucağından bırakmak istemez,çok şeker :)

    YanıtlaSil
  2. tesekkur ederim canım :) Allah isteyen herkese nasip etsin evin nesesi oluyorlar :)

    YanıtlaSil
  3. Gülşah :) Ela'yı bir an oyuncak bebek sandım bu ne tatlılık maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla evde cocuga hala oyuncak bebek gibi davranıyoruz hakkaten oyle takılıyor oda ama minyon tipli bide :)

      Sil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe