27 Haz 2014

NE OLUYOR BANAAA

d&r

D&R da ki indirimden bahsetmistim.Aldığım kitaplar 1 günde kargoya verildi 2 .gün elimde oldu.

Yanlız kitapları elime alınca alırken dikkat etmediğim birşeyi farkettim.oda tüm kitaplarım iletişim ,ebeveynlik ,kadın erkek ilişkileri...

Şimdi düşünüyorum da nasıl bir iletişim problemim varda bu kadar kendimi bu kitaplara adamışım yada medet umuyorum bilemedim.Oldum olası severim aralara kişisel gelişim kitabı sıkıştırmayı da hiç bukadar abartmamıştım :)

Malum evde 9 yaşına girmek üzere olan küçük ergen bir erkeğimiz var onu anlamak için ÇOCUK VE ERGEN PSİKOLOJİSİ ,evin küçük cadısı 2 yaş sendromuna girmek üzere onu anlamak için DOĞAL VE YAVAŞ EBEVEYNLIK kitapları, evin reisi çocuklarımın babası hayat arkadadaşım ile aramızdaki didişmeleri azaltmak onuda anlayabilmek adına KADIN ERKEK İLİŞKİLERİNİN PSİKOLOJİSİ kitabını okuyarak adımı tarihe altın harflerle yazdıracağım daaa beni kim anlayacak onu bilemedim... Neyse ben bunları bir okuyup herkesle sağlıklı bir iletişim kurmayı ögreneyimde kendimi anlatan bir kitapta elbet birgün ben yazarımmm..

Not: Keşke herşey kitaplardaki yazılanları uygulamayla çözülebilseee.. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 yorum:

  1. Tavsiyesini dikkate aldıgım yegane Dostum...Kitap secimlerin mükemmel ve tavsiyelerinle,teşvikinle bende bir kitap kurduyum :)

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe