13 Haz 2016

Çocuklarla Gezilecek En Güzel Yerlerden Biri: Kıbrıs


Bütün bir yıl yazı bekledik durduk. Ha geldi, ha gelecek derken geçiyor bile. Peki siz bu yaz ne yapacaksınız? İki çocukla nereleri gezeceksiniz diyenlere bir iki öneri sunmak istedim. Bunlardan ilkini bu yazıda paylaşayım. Çocukla gidilecek en güzel, en dingin, en eğlenceli ve güvenli yerlerden biri Kıbrıs'tır. Gerek vize derdimizin olmaması, gerekse ülkemize yakın konumda olması Kıbrıs'ın tercih edilmesindeki en büyük iki neden arasında yer alıyor.

Dünyaca ünlü yavru vatanımızın birbirinden güzel birçok özelliği bulunuyor. Tarihi, mimari, doğal ve turistik güzelliklerinin yanı sıra, Kıbrıs turlarını farz kılan en önemli nedenlerden biri de otelleri. Hiç şüphesiz Kıbrıs otelleri dünyanın en iyileri arasında yer alıyor. Üstelik ucuz tatil yapmak isteyenler için de Kıbrıs'ta her bütçeye uygun bir konaklama seçeneği bulunuyor. Yeter ki siz nerede, ne şekilde ve kimlerle kalmak istediğinize karar verin. :)

Biz elbette çocuklu olacağımız için kalacağımız otelin özelliklerine de dikkat etmemiz gerekiyor. Örneğin; çocuk havuzu var mı, çocuk kulübü var mı ya da çocuklar için özel oyun alanları, su sporları gibi etkinlikler var mı... Hepsi önemli detaylar. Hem çocuklarımız hem de kendimiz için eğlenceli bir tatil yapabilmek herkesin memnun olarak ayrılması en büyük temennilerimizden biri.

A'dan Z'ye Herkese Göre Tatil


Ramazan Bayramı bu yıl 9 günlük bir tatil dilimine denk geliyor. Hal böyle olunca da, herkes tatilini uzun, güzel, sorunsuz ve dört dörtlük yapmak istiyor. Kıbrıs'a arkadaşlarınız, çocuklarınız, aileniz, sevdiklerinizle birlikte her yaş grubuyla gidip eğlenebilirsiniz. Casinolu otellerden, diskolu pansiyonlara, limandaki kulüplerden deniz kenarındaki çay bahçelerine Kıbrıs turları bu yaz en popüler tatil alternatifleri arasındaki yerini koruyor. Çocuklar için tarihi ve doğal güzellikleri yerinde görmek çok iyi olacak.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 yorum:

  1. Kesinlikle çok güzel bir yer. İlk gittiğinizde 90'lardan kalma gibi dursa da tarihi ve doğal güzelliği ile kendine hayran bırakıyor.

    YanıtlaSil
  2. Kıbrısa daha önce gitmedim.Belki bir gün gitme fırsatımız olur da gideriz :) Bu arada elaya bayılıyorum maşallah nasıl tatlı nasıl süslü :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ama bu mevsimde biraz fazla sıcak sanki :)

    YanıtlaSil
  4. Biz de bu sene düşünüyorduk ama hala kesinleşmedi. Çok pahalı bir yer ama. Orada yaşayanların hepsi aynı şeyi söylüyor.

    YanıtlaSil
  5. Bu mevsim çok sıcak olduğu söyleniyor. Siz ne zaman gitmiştiniz?

    YanıtlaSil
  6. Kıbrıs'tan bildiriyorum :) Sıcaklıklar bu ay 35 ve 40 derece arasında değişiyor, nem oranı fazla. Gelirken güneş kremlerinizi, şapkalarınızı getirmeyi unutmayınız. Bu arada evet, genel fiyatlar düzeyi Türkiye'ye oranla biraz yüksek. AMa kısa süreli bir tatil için bütçenizi yormayacaktır, genel olarak burada yaşayan daimi ikamet edenlerin sorunu, hayat pahalılığı, kiraların yüksekliği vb.
    İmkanı olan herkesin ziyaret etmesini tavsiye ederim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. kıbrıs çok güzel yer ama yazın çekilmiyor hiç :(

    YanıtlaSil
  8. Yillar önce gitmis sevmemistim belki geçen zamanda toparlanmistir.

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe