21 Tem 2014

Çocuklar ÖLMESİN


Bu sıra sosyal ağlarda gazetelerde gördüğüm savaş manzaları herkes gibi benide kahrediyor :(

İzlemeyeyim okumayayım diyorum bu sefer de kayıtsız kalmışım gibi vicdan azabı çekiyorum.

Herşeyi geçtim face de instagram da paylaşılan çocuk cesetlerine kahroluyorum o resimleri paylaşarak duyarlılıkmı yaratıldığı sanılıyor aklım almıyor.Hadi haber sitelerinde ki bu yayınları anlıyorum ama aile albümlerinin arasına sıkıştırılan bu fotografları anlamıyorum yada anlamak istemiyorum.Otopsi yapılan bebek fotosuyla kimsede duyarlılık yaratılamaz.Bilinclenmek boykot etmek böyle olmamalı.Zaten önce bir ülkeni sorgulamalısın senin ülken neden bukadar İsrail markasını ülkesinde barındırıyor bugün bu haberler bitene kadar kimse mcdonals yemez coca cola almaz vs vs ama inanın bu haberler kalksın herkes yine yememeliyiz almamalıyız dediği ürünleri tekrar kullanmaya başlayacaktır. Hele birde satış yapan insanların fotolarının altına "Gazze de çocuklar ölüyor sen hala satış yapıyorsun "diyen bir zihniyet var onları anlamak çok daha zor.

Herkes bireysel boykotunu yapsın başkalarına müdahale etmekte ne demek sen evinden çıkıp işine gitmiyormusun?Kocan para kazanmasına aramı verdi de satış yapanlara "duyarlı olun satış yapmayın" diyorsun?

Neyse belki yanlış düşünüyorumdur belki farklı bir duyarlı yaklaşımım vardır çok derinlere inmek istemiyorum tek ve en büyük duam ne olur çocuklar ölmesin :( sokakta gördüğüm bir çocuğun bile ağlamasına dayanamazken ölmüş bebek fotografları bütün dünyamı alt üst etti kendimi bir anlık bile olsa koyamıyorum o evlat acısı çeken anne babaların yerine.Allah ım sabırların en büyüğünü versin.Bunu yaşatan ve destekleyen tüm vicdansızları da bildiği gibi yapsın... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 yorum:

  1. Dediğin gibi çocuklar ölmesin..
    Çocukların ölmediği bir dünya dileğiyle..

    YanıtlaSil
  2. blogumu yeni açtım takip ederseniz çok sevinirim :) Teşekkürler http://www.modaavrupa.com/

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe