30 Tem 2014

Bayram Günlüğü

Bayramın 2.günü benimde 2.izin günüm şuan itibariyle bitti.Ve ben 3 hafta beklemeyip erkenden işemi dönsem acaba diye düşünmüyor değilim :)

Bu bayram genç yaşlı demeden ziyaret etmedik kapı bırakmadık.Kardeşimin düğün davetiyesinide dağıttığımız için her kapıya girdik.Havada maşallah inanılmaz sıcaktı canımız çıktı.Büyükleri sevindirebildiysek ne mutlu...

Ama konu 2 çocuk olunca işin rengi değişiyor.Ela ilk defa bukadar kalabalık gördü kucaktan kucağa gezerken pek mutluydu herkes her dediğini yaparken Ela yı uyutmak mümkün olmadı.16 aylık bebe 2 gündür gündüz uykusu uyumuyor.8 yaşındaki oğlanda sadece sabah kahvaltısıyla açlık rekoru kırıyor.

Ela nın midesi bozulcak diye yemesini engellemeye çalıştık Yağız a ise açlıktan midesi kötü olcak diye zorla yemek yedirdik.

Bu arada Ela baklavayı ,şekeri çok sağlam öğrendi.içim gitti ama büyüklere böyle günlerde söz geçmiyor.

Yağız bu yaşlardayken herkese engel olup 2 yaşına kadar şeker ve abur cubur yemesine engel olmuştum ve şuan Yağız ı abur cubura doyuramıyoruz ciddi derecede bağımlı ama hala eve sokmuyorum.Herkes küçükken çok engel olduğum için böyle olduğunu düşünüyor.O yüzden Ela da taktik değiştirdim sıkı yönetim yok nutella şeker hatta baklavayı bile öğrendi (abartmadan sadece tadarak) bakalım Ela nın Yağız ın yaşındayken hali ne olacak :) 

NOT: çocuklar deneme tahtası değildir ama anneleri için arada taktik uygulamaları doğru yolu bulana kadar mübahtır.

Şeker tadında bayramlar dilerim.
Sevgiler ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 yorum:


  1. Blogunuzu blog keşif etkinlikleri sayesinde keşfettim ve hemen takibe aldım :) Çok güzel bir etkinlik oldu gerçekten bu sayede bir çok blogu tanıma fırsatı buluyoruz :) Benim bloguma da beklerim :)
    http://tasarimkaravani.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe