9 Kas 2016

Outdoor Güneş Gözlüğü Modelleri ile Dinamik Bir İmaj Çizin!

outdoor güneş gözlükleri


Günümüzde sportif ekipmanlar arasında sıklıkla tercih edilen outdoor güneş gözlükleri, farklı materyallerden üretiliyor. Gerek kış gerekse yaz sporları için model alternatifine sahip olan gözlükler, göz sağlığına karşılık pek çok fonksiyonel özelliklerle donatılıyor. Genellikle minimalist tasarıma sahip olan outdoor güneş gözlüğü modelleri arasında zevke uygun seçimler yapabilmek mümkün oluyor. 
Görüş Kalitesi Sunan Outdoor Güneş Gözlük Modelleri Atasun Optik'de

Her zevke uygun model seçeneğine sahip olan Atasun Optik, kullanıcılarını 7 Kasımdan itibaren outdoor koleksiyonu ile buluşturuyor. Bisikletten koşuya, avdan kayağa kadar daha pek çok spor dalına özgü modelin yer aldığı koleksiyonda siz de kendinize uygun gözlük çeşidini bulabilme şansı elde edebileceksiniz.  Outdoor koleksiyonunda yer alan gözlük modelleri, cam kalitesine ve renk türlerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.
Yüzünüzde sportif bir duruş yaratan yalın tasarımlı modellerin cam kalitesi 0'dan dörde kadar sınıflandırılıyor. 3 ve 4 numaralı olan gözlük türleri ışığı bloke ettiği için dağcılık ve avcılık gibi sportif aktivitelerde tercih edilebiliyor. Fotokromik cam kalitesine sahip olan outdoor güneş gözlüğü modelleri, parlaklığın değişiklik gösterdiği açık alan sporlarında ideal kullanım sağlıyor. Outdoor modellerin renkleri de yine yapılan spor türüne göre farklılaşıyor. Parlak ve aydınlık ortamlar için yeşil, gri ve kahverengi renkler daha ideal görüş açısı sağlıyor. Derinlik algısı fazla olan bisiklet ve kayak sporu gibi aktivitelerde ise sarı ve gold renk ağırlıklı modellerin tercih edilmesi gerekiyor.

Outdoor Güneş Gözlüğü Modellerinin Fonksiyonel Özellikleri

Sportif aksesuar olarak tercih edeceğiniz outdoor güneş gözlüğü modelleri, genellikle güneş ve rüzgar korumalı olarak dizayn ediliyor. Böylelikle gözlük kullanımı sayesinde güneş ışınlarından gelen olumsuz etkenler gözünüzün görüş kalitesini etkilemiyor.

Rüzgara karşı korumalı olan gözlük modelleri ise havada uçuşan partiküllerin gözünüze temas etmesini engelliyor. Rahat ve konforlu kullanım avantajı veren Atasun Optik ürünleri sayesinde gözlük ihtiyacınıza son verebilirsiniz. Cazip fiyatlarda satışa sunulan ürünler sayesinde hem bütçenizi ön planda tutabilir hem de uzun yıllar kullanabileceğiniz bir gözlük modeline sahip olabilirsiniz. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 yorum:

  1. gidip bir göz atmak gerek,paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. aynalı gözlükleri seviyorum..

    YanıtlaSil
  3. Güzel paylaşımınız için teşekkürler. Diğer modelleri de inceleyeceğim. Sevgiler

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe