18 Kas 2016

Sapıklara Evlilik AFFI

Bambaşka bir yazı yayınlayacaktım bugün ama gece yatarken duyduğum haberler cnntürk te izlediğim koca adamın ağzından çıkanlar midemi bulandırdı. Güne yine maalesef bizleri tedirgin edecek bir konu ile başlamak zorunda kaldım.

Bu konuyu kimse ile oturup konuşasım yok. Ben 10 yıldır anneyim ve çocuklarım için elimden geleni yapıyorum. Çocuklarım için yaşıyor onların geleceği için çalışıyorum. Her gece yatarken Rabbim karşılarına her zaman iyi insanlar çıkarsın diye dua ediyorum. Çünkü ülkemde her beş çocuktan biri tacize uğruyor.

Bunu bilerek yaşamaya alıştık sesimiz birilerini etkilemiyor bile. Çocuklarımızı eğiterek kendimizce önlem alıyoruz. Daha 3 yaşında ki çocuğa kötü dokunuşların eğitimini veriyoruz. Aileden utanılmaz, sır saklanmaz diye anlatıyoruz. Okula giderken iyi derslerden önce yabancılardan uzak dur diye tembihliyoruz. Çünkü artık koskoca adamların ar damarı çatlamış durumda çoluk çocuk umurunda değil, öz kızıymış, kardeşiymiş, kuzeniymiş umurunda değil, daha yürüyemeyen bebekmiş umurunda değil. Kızıyoruz idam gelsin diye bas bas bağırıyoruz.

Devlet korusun artık çocuklarımızı diye kampanyalar imzalıyoruz.

Durum ne peki? Devletimiz 4000 tecavüzcünün salınması için gece hızlıca yasa çıkarmaya çalışıyor ve kıl payı başarıyor da. Salı günü netleşecekmiş. Ne fark eder? O önergenin altına koca koca adamlar imza atmış. Benim vergimle beslenen bir sürü milletvekili de onay vermiş. 4 günde çıkacak yasa 4 saatte çıkmış. Ötesi yok bunun.

Savunanlar şöyle diyor; "bu yasa erken yaşta evlenip nikah yapamayan kocası içeride karısı ve çocukları dışarıda olan insanlar için çıkacak. Tecavüzcüleri, tacizcileri kapsamıyor."

Şakamısınız siz ya? Nikah yapamadıklarına göre 18 yaşında altında evlenip çocuk yapmışlar. Kanunlara göre de adam hapse atılmış. Bu yasa ile mağdur olan kadın ve çocukları korumayı amaçlıyorsunuz öylemi? Ve bunu yapan adam tecavüzcü olmuyor öylemi? Kadının (yani ÇOCUK) rızası varsa nikah yaptırıp adamı dışarı çıkarabileceksiniz öylemi? Bu duruma düşen hangi çocuk (güya KADIN) "zorla 50 yaşındaki adamın koynuna sokuldum ve hamile kaldım rızam yoktur" diyebilecek. Kendi rızası ile böyle bir ifade verebilir mi sizce?

Bu yasa çıkarsa caydırıcılık diye bir şey kalır mı? Doğuda okusun diye uğraşılan kız çocukları babaları tarafından daha kolay yaşlı adamlara satılmaz mı? Nasılsa ceza almayacak 18 yaşın altındaysa rızası varsa affedilecek. O bölgedeki kızların söz hakkımı var?

Akşam tam bu önergeye delirirken Cnntürk te Vahdettin İnce denen adam "dini nikahla evlendirilen 13 yaşında ki bir çocuğun evliliği kabul edilebilir" dedi. Kanım dondu. Koskoca adam 13 yaşındaki bir çocuğun evlenebileceğini savunuyor.

Bu insanların hiç mi evladı, kardeşi yok. Hiç mi içlerinde vicdan yok. 18 yaşın altında ki bir çocuğun rızası diye bir şey olamaz. Bu kadar gözünüz dönmüş olamaz.

Biz nasıl bir ülke için evlat yetiştiriyoruz aklım almıyor. Ben çocuklarıma güzel bir gelecek için uğraşırken bizi koruması gereken devletin tecavüzcüleri koruması hiç bir mantığa sığmaz.

Bu fikri savunan zihniyetten artık iyice midem bulandı. Topunuzu Allah ıslah etsin. Çocuklardan o pis ellerinizi çekin artık. Ödediğim vergi ile beslenen bu yaratıklara da hakkımı zerre kadar helal etmiyorum.
Lütfen sizde sessiz kalmayın konu çocuklar olunca tüm ülkenin ayaklanması gerekmektedir.

"Hedefe yalnız çocukları yetiştirmekle ulaşamayız! Çocuklar geleceğindir. Çocuklar geleceği yapacak adamlardır."

                                                                                                 MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 yorum:

  1. herkesin sesi sözü isyanı bu
    Nefreti bu sapkınlara mı yoksa onlara susan yyetersiz muhalefete mi yönlendirsem bilmiyorum
    Deli olacağım..onu biliyorum!

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Sabahtan beri başka bir şey düşünemiyorum. Çok üzülüyorum. Çok umutsuzum.

    YanıtlaSil
  3. Yorum yapmak istiyorum ama sanıyorum küfürsüz bir yazı yazamayacağım. O nedenle kısa yazayım dedim. Bir insanın böyle bir öneri de bulunmasını bile aklım almıyorken, bir de bunu çoğunluk kabul ediyor. Beynim durdu artık bu insanların pis vicdanlarından, leş yüreklerinden. Şurada bir yudum su dilenseler, tükürmem bile..
    paylaşım için teşekkürler. Allah vicdanlı insanlara denk getirsin tüm çocuklarımızı.

    YanıtlaSil
  4. hepsi iğrenç hepsi vicdansız ve hepsi de sübyancı ne ahlak var bunlarda ne vicdan ne de Allah korkusu kendi kızlarının başına gelse ne yaparlar acaba o kadar sinirliyim ki artık ..

    YanıtlaSil
  5. Gülşah'cığım tam yorumumu gönderirken cümlem yanlış algınabilir görerek düzeltiyorum o ilkini sil canım..

    Bu yasaları çıkartanların zihniyetlerine köpek s........n affedersin.
    Artık burama geldi, bunlar başımızda kaldıkça Afganistan'a döneceğiz :((((
    offffffffff

    YanıtlaSil
  6. Nasıl bir vicdan bu? Ne oldu da apar topar böyle bir af çıkarmak istediler? Türkiye o gavur dedikleri Atatürk'ün bize bıraktığı Türkiye mi? Gençlere emanet edilmedi mi bu ülke? Bırak gençlerinel kadar bebeklere sulanıyor şerefsizler. Yaa böyle bir yasayı onaylarken kendi çocuğunu torununu düşün. Ha tabii siz korunuyorsunuz. Gücünüz var. Halkın cebinden çıkanla adam oldunuz, o iğrenç midelerinizi doldurdunuz ya, gariban ne b... yerse yesin kime ne. Aklım da midem de almıyor artık almıyor. Benim de iki yaşında bir çocuğum var. Aklım gidiyor düşündükçe. Anaların bedduaları yaksın sizi.

    Bu konuyu ele alıp, bana da içimi dökme şansı verdiğin için çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. maalesef başka rezillikleri araya kaynatmak için, milletin vicdanını en hassas yerinden zorlayacak şeyleri gündeme getiriyorlar. Bu yasa tabii ki çıkmayacak, ki az önce geri çekildi..Ama akıldan geçirilmesi bile insanlığa sığmaz, günahtır!

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe