18 Mar 2017

YVES ROCHER Makyaj Ürünleri


Makyaj her yaştan kadının vazgeçmediği aksesuarı değil midir? İş, aşk demeden her yerde her zaman fark etmeksizin yapabildiğimiz en önemli eylemdir. Makyaj denince aklımıza sadece yüzümüzü renklendirmek gelmesin, cilt bakımının ilk adım olduğu bu eylemler silsilesinin gideceğimiz yere göre çeşidi değişir.

Biz kadınlar, makyajı iş hayatımızda farklı sivil hayatımızda farklı şekillerde yaparız. Tabii buna göre kullanacağımız ürünler de farklılık gösterir. Örneğin; iş yerimize göre makyaj yaparken kullanacağımız renkler genel de soft olur. Ancak gece sevgilimiz ya da arkadaşlarımız ile eğlenmeye gidiyorsak o zaman biraz daha abartabiliriz. Kıyafetimize göre köyü renkler ağırlıklı makyaj yapabiliriz. Makyaj ürünlerimizi zevklerimiz belirlerken aynı zamanda cilt tipimiz de seçmemizde büyük rol oynar. İşte Yves Rocher burada devreye girer. Tamamı bitkilerden oluşmuş içeriği ile tam 50 yıl önce hayatımıza giren markanın makyaj ürünleri de hayallerimizdeki gibi. Yves Rocher’in dermatolojik testlerden geçmiş, etkin sonuçlar veren makyaj ürünleri ile güzelliğimize güzellik katarken cilt bakımımızı da ihmal etmemiş oluruz. Anlayacağınız bir taşla iki kuş vurmak her babayiğidin harcı değildir. Ancak Yves Rocher bunu profesyonellik ile yapıyor. Hepimiz biliyoruz ki makyaj ürünlerini kullanmak cildimize zarar da verir. Ancak bu marka bunu yapmadığı gibi uzman bakımı yapıyor.  Örneğin; mağazasında ya da http://www.yvesrocher.com.tr/control/makyaj/ web sitesinde gördüğünüz bir pudrayı kullandığınızda hem cilt tonunuzun eşitlendiğini göreceksiniz hem de cildinizin nemlendiğini hissedeceksiniz. Ben denedim ve yaşadım. Size de tavsiyemdir hem de en şiddetlisinden kesinlikle denemelisiniz. Aynı durum günlük hayatımızda en çok kullandığımız ürün olan ojeler için de geçerlidir. Yves Rocher’nin ojeleri tırnaklarımızın yaşama sebebi olan keratin ve proteini gözünü kırpmadan harcarken ellerimizin olağanüstü görünmesinde de sağlar.


Yves Rocher’nin bitkisel içerikli makyaj malzemeleri hayatımıza bir girdi pir girdi. Pudraları, allıkları, fondöten ve rujları istisnasız hepsini kullanmak ayrı ayrı keyif veriyor. Benden size şimdiye kadar ki en kral tavsiye, Yves Rocher’nin peşini bırakmayın, cildinize iyi bakın olacaktır. Çünkü o sizin en kıymetliniz.                                           




2 yorum:

  1. Benim için fondötenin cilt tonuna uygun olması ve rengini eşitlemesi çok önemli. Bu markayı kullanmadım ama deneyeceğim :) Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Bunlar tamamen bitkisel mi Gülşah hanım?

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe