17 Mar 2015

8 Mart Kadınlar Günü Buluşma Sponsorlarımız

 Daha öncede dediğim gibi bizim sponsorlarımız şahaneydi gerçekten. Diğer yazıma da buradan ulaşabilirsiniz. Gelelim 8 Mart taki Bursa Hilton buluşmamızdan ellerimiz dolu olarak eve gelmemize sebep olan sponsorlarımıza ;) 

blogger etkinlikFarmasi Kozmetik çok güzel bir set hazırlamış. Özellikle rujun rengine bayıldım. Farmasi olarak güzelde ürün tanıtımı yaptılar.


bursalı bloggerlarAquas ürünleri için mutlaka sitelerine göz gezdirin. Birde yaşlanma karşıtı güneş kremi vardı ki daha fotoğrafını çekemeden anneme kaptırdım :)

burun yıkamaBurun Yıkama aparatını biz evde denedik bile Yağız biraz zorlandı ama büyüklerde kullanımı daha kolay.

Fulser selülit kremi, tresan saç toniği ve fondöten testerları şahane değil mi? :) Saç toniği ve selülit kremlerini kullanmaya başladım bile.

temizleme jeliAcnecinamide yüz temizleme jeli benim cildime uygun değil bu yüzden bir arkadaşıma vermiştim daha dün beni arayıp kullandığını ve çok güzel bir ürün olduğunu dile getirdi.

bitki çayıDoğadan bizlere çok güzel kupa ve bitki çaylarından bir paket hazırlamış. Bu arada tarçın portakal çayını mutlaka denemenizi tavsiye ederim ;)

Parisienhome zaten takip ettiğim bir siteydi. Gönderdiği bu hediye ise banyo suyuna katılabilen banyo bombası diye geçen bir ürün. Daha  denemedim ama küvet suyuna yada yıkanacağın suya atıyormuşsun.
saç açıcı spreyhttp://www.sacbakim.com/ ürünlerinden zaten kullanmıştım bu saç açıcı sprey ise saçlarını taramakta zorluk çekenlere bire bir ;)
kırtasiye malzemeleriAvansas kırtasiye ürünleri Yağız tarafından anında yağmalandı :)


turşuhttp://www.berraktursulari.com.tr/ ve www.anavarzabal.com sitelerini mutlaka ziyaret edin turşu, sos ve bal harikaydı.

kekik çayıhttp://www.datcapaketi.com/ organik ürünler cenneti diyebilirim. Hele ki çağla çıkmış bugünlerde almam lazım.

doldurma parfümBargello ve Nobren parfümleri.

hediyehediyemucidi ürünleri çok sempatik hele ki maymunlu mouse yastığı Ela nın favorisi oldu :)

gül kolonyası-gül kremiEglantine gül kokulu el kremi ve kolonyası anneme kaptırdım bile :)

el yapımı cüzdanhttps://www.facebook.com/Fingerscrossedco bu el emeği cüzdan çok güzeldi. Birde yanında her kadının değerli olduğunu anlatan çok anlamlı bir yazı vardı. 

vucüt köpüğüHepsiville gondermiş olduğu duş köpüğü diğer duş jellerinden çok çok farklı. İlk defa tanıştığım bu ürünü çok beğendim.

dondurmaPanda nın göndermiş olduğu dondurmalar sayesinde daha yaz gelmeden dondurma yemiş olduk :)

bursalı bloggerlar buluşmasıVeee minik pisilerimiz Ela nın odasında yerini aldı bile :) Pluscanvas a çok teşekkür ederiz.

Emeği geçen herkese tekrar çok ama çok teşekkür ederim.

Sevgiler,









4 yorum:

  1. Instagramdan da takip ettiğim kadarıyla mükemmel bir etkinlik olmuş keşke ben de yakın olsaydım da gelseydim :) Güle güle kullan hediyelerini ♥

    YanıtlaSil
  2. Hepsi birbirinden güzel hediyeler.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Hediyeler harikaymış.İyi günlerde kullanın.:) Sizi takibe aldım.Bende bloğuma beklerim.Sevgiler:)
    http://elmasekerimm13.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. ne güzel, ne mutlu size (: hediyelere bayıldım.

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe