9 Kas 2015

Uyku Tulumu


uyku tulumu
carters uyku tulumu
 Akşam bebeğinizi ya da çocuğunuzu nasıl yatırıyorsunuz sabah da öyle buluyorsanız çok ama çok şanslısınız. Bizde maalesef üstünü örten hatta yatağında normal yatmayı beceren evlat yok.

 Ela üzerini örtmemle direk uyanıyor Yağız da değil örtünmek yastığında 5dk düzgün yatıyorsa mucize kabul ediyoruz. Hele ki yatağından yere düşmemişse Allah Allah iyimi acaba diyerek gidip nefesini dinliyorum. He birde döne döne o pijama sırtına kadar çıkıyor ve sabaha kadar ben uyanmazsam belleri açık öylece uyuyor. Derin uyuduğu için de üşüdüğünün farkında bile değil.

 Hal böyle olunca kış ayları bizim evde eziyet oluyor. Kalın giydirsem terliyorlar, ince giydirsem açık yattıkları için üşüyorlar. Her sene bebek tulumu, uyku tulumu gibi araştırmalarım oluyor. Yağız dönemin de ne denediysem başarılı olamadım. Tulumlar ya çok kalın ya çok ince. Öyle böyle Yağız büyüdü Ela da tekrar başa sardım ve bebek tulumu arayışlarım 2 sene önce tekrar başladı.


bebek tulumu
Bu torba şeklinde uyku tulumlarını ben çok seviyorum ama Yağız da da Ela da da kullanmayı başaramadım. İkisi de çığlık çığlığa bağırmışlardı deneme yaparken. Bir müddet Yağız a uyuduktan sonra giydirmeyi denedim o şekilde bayağı idare ettim. Ama Ela giydirirken uyandığı için onda hiç kullanamadım :)

Artık uyku tulumu aramıyorum çünkü carters uyku tulumları ile çok rahatım. 0-12 yaş her boy var. İnce kadife gibi üzeri ama içi %100 pamuk olduğu için hiç terletmiyor. Ayak tabanları ev ayakkabısı altları gibi kaydırmaz şekilde yapılmış. Fakat ayaklı olması sıkıntı yaratırsa ayaksız olanları da var. Benim bayağı işimi gördüler. Umarım arayışta olan annelere de faydası olur.

Reklam değil tamamen #annetavsiyesi dir.

Sevgiler,

25 yorum:

  1. Aslında çok kullanışlı ama biz kullanamadık:( Gece özellikle bacaklarıyla yorganı iter ama bir şey giydirmekte çok ama çok zordur oğluma.

    YanıtlaSil
  2. Bu uyku tulumları işlevsel ama çok ta tatlı değil mi? Anne tavsiyesi ise vardır bir hikmeti teşekkür ediyoruz^^ Seninkilere iyi uykular:)

    YanıtlaSil
  3. Ahhh bizim Ela da düzgün yatamaz. Arada bi yanımda yatırıyorum ayakları kafamda oluyor. Çorapla da yatmıyor. Çorap giydirdiğimde kıyamet koptu sanki o dereca ağladı. fermuarlu battaniyeler var ya ondan almıştım bir süre idare etti sonra yok anacım sıcakmış. polar gecelik giydirip yatırıyorum gece benleyse ben arada uyanıp üzerini örtüyorum babaannesiyleyse babaannesi örtüyor :D yeni nesil bebelerin poposunda kurt var anacım yaa :D

    YanıtlaSil
  4. bende şu an Ela'nın üzerindeki gibi tulumlar bulmuştum 3 sene falan kullandım ve sürekli de pazardan almıştım.. kalınca penyeydi içi müflon falan değildi dediğin gibi müflon aşırı terletiyor ve çocuk rahatsız oluyor..

    YanıtlaSil
  5. Ayy sorrma aynı dertten muzdaribim . Gece deli yatan ve üzerini dk da bir açan kelebeğim var .Tam da bugün küçülen uyku tulumumuzun yerine yenisini almak için nette arama yapıyordum :))

    YanıtlaSil
  6. Çok güzeller, anneler için büyük kolaylık ve çocuğun üstünü açıp üşütmemesi için de harika ;))

    YanıtlaSil
  7. Geçen sene ben de bu üründen kullanmıştım, çilekliydi :) Ne tatlı çıkmış Ela, maşallah :)

    YanıtlaSil
  8. biz İdil'e aldık yoksa sabaha kadar üstünü açıp buz gibi oluyor :)
    torba şeklinde olanı aldık C&A'den çok da sevdi :)

    YanıtlaSil
  9. Biz hiç tulum kullanmadık. Genelde ikisi de öyle pek yattıkları gibi kalkmadılar ama ne bileyim sık sık kalkıp kontrol ederdik..

    YanıtlaSil
  10. Ben de çok kullandım ve hatta hale kullanıyorum. İpek küçükken torbalılar çok iyiydi. Büyüyüce diğerine geçtik. Ben hepsinde mothercare den çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil
  11. Tulum benim de hala en sevdiğim kıyafet (: Ela zaten ne giyse çok yakışıyor maşallah (:

    YanıtlaSil
  12. Uyku Tulumu kızınızın üzerinde çok güzel durmuş ve rahat görünüyor Uzaktan bakınca bile rahat olduğunu hissedebiliyorsunuz.

    YanıtlaSil
  13. Uyku tulumu gerçekten kurtarıcı.Çünkü dediğiniz gibi çocuklar bu konuda çok problemli.. Yeğenim için düşüneceğim önerinizi :)

    YanıtlaSil
  14. Benim oğlumun bebekliğinde piyasada tek tip uyku tulumu vardı, maalesef tüm anneler ona talimdi. Şimdi herşeyin çok kullanışlı ve çeşitli modelleri çıkmış. Güle güle iyi günlerde kullansın Ela'cık.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil
  15. Şu torba şeklindekini bana da giydirseler uyuyamam. Çocuklar haklı vallahi.

    YanıtlaSil
  16. Çocuklar için ne çok çeşit var :) özendim

    YanıtlaSil
  17. tavsiyen için teşekkürler aynı dert üstünü örtsem uyanıyor yarı bele kadar çıkmış atlet vb

    YanıtlaSil
  18. biz de uyku tulumu kullanamayanlardanız ;)
    Benim oğlumda reddetti.

    YanıtlaSil
  19. Çok haklısınız. Özellikle kış aylarında aileler için en büyük sorun haline geliyor gece üst açılmaları.Memnun kaldığınız bir ürün bulmanıza sevindim.

    YanıtlaSil
  20. Ne mutlu sana.Bizde de aynı sorun var Gülşah'cım. geceleri üzerini hiç örtmek istemeyen ve ayaklarının açıkta olması için direnen küçük bir ergen :)) Bende mecbur ayağı açıkta olan tulumlardan alacağım.Bakalım ne zaman bulacağım :S

    YanıtlaSil
  21. bende çok kullandım çok memnun kalmıstım :)

    YanıtlaSil
  22. Çok güzeller. elimde şu an oyuncak örgüleri var bitirince ben Duru ya dikeceğim inş.

    YanıtlaSil
  23. Ahanda aradığım şey :) Bahsettiklerinin hepsini ben de aldım ve denedim, içi miflonlu olanlar çok terlettiğinden çocuğu rahatsız ediyor ve sık sık uyandırıyor. C&A'dan aldığım ayaklı tulumlardan da memnun kaldım ama kış için biraz ince. Dur bakayım senin önerine.

    YanıtlaSil
  24. uyku tulumu gerçeken kurtarıcı..Blog keşif etkinliğinden geliyorum bende beklerim:) esyspage.blogspot.com.r

    YanıtlaSil
  25. bizdede aynı problem var yatırdığım ve üstünü kapattığımın 5.dk sı anında açıyor üstünü dokunamıyosunda hemen uyanıyor bende farklı battaniyelerle vs her defasında üstünü örtmeye calışıyodum çünkü bir öncekini tekrar örtmemin imkanı yok almaya çalıştığım an uyanır.bende en son erkenden tuluma geçmeye karar verdim ve şimdi içim okadar rahatki anne tavsiyesi gerçekten kurtarıcı
    http://herteldehayat.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe