19 Şub 2017

Kaliteli ve Ucuz Ayakkabı Sitesi Buldum!



Blogger olmak yeni keşiflerde okuyucularını bilgilendirmek ve hatta onlarla paylaşmak demektir. Bu görevimi büyük bir özveriyle gerçekleştiriyor ve sizlerde son keşiflerimden birini paylaşıyorum: Topuklu ayakkabılar cenneti Mecrea.com! Her şey yaz geliyor diye sezon öncesi uygun fiyata aldığım 3 – 4 parça elbiseye uygun ayakkabımın olmadığını fark etmemle başladı dostlar. Sandaletlerimin, topuklu ayakkabılarımın epey erimiş olduğunu görünce elbiseleri sezon öncesi aldım ayakkabıları da aynı şekilde alırsam hesaplı bir alışveriş ile yaza merhaba adımlarımı atabilirim diye düşündüm. Tabii ki mağazalarda henüz kışlık ayakkabılar var, üstelik sezon sonu olduğundan indirimle satılıyor, dolayısıyla mağazalar insanlarla dolu. Demokraside çare tükenmez! Hemen ayakkabı satan internet mağazalarında bir yolculuğa çıktım.

Aşırı pahalı sitelerden son hız kaçarken hem topuklu ayakkabılardaki model çeşitliliği hem de indirim fırsatları ile Mecrea.com’a denk geldim. Merak etmeyin, sadece görüp, inceleyip size haber vermiyorum. Blogger olmanın altın kuralı deneyip öyle paylaşmaktır. Ben de öyle yaptım ve hemen her elbisenin altına uyum sağlayan açık renklerde bir topuklu sandalet modeli beğendim. Kapıda ödeme seçeneğiyle sipariş ettim. Bir hafta içerisinde ayakkabıyı teslim ettiler.  Kızlar! Ayakkabı zaten çok yüksek bir topuğa sahip değil dolayısıyla rahat olacağını düşünüyordum fakat bu kadarını beklemiyordum. Ayaklarım 36 ve 37 arasında olduğu için kaç numara sipariş etsem diye kendimle cebelleştikten sonra iade ve değişim konusundaki hizmetlerine güvenerek 37 numara sipariş ettim ve bingo! Ayağıma gayet rahat bir şekilde uydu. Aslında ilk alışveriş deneyimim böyle güzel olunca dayanamadım ve indirim fırsatlarından yararlanarak bir kışlık bir yazlık olmak üzere iki ayakkabı daha sipariş ettim.


Yaz geldiği için herkes gardırop yenileme derdine düştü. Ayakkabılar da tabii ki bu değişe ayak uyduruyor. Dünya kadar para vermek yerine cazip fiyatlarla ayakkabı satın almak bilinçli alışverişlerin önünü açıyor. Bu yüzden her zaman olduğu gibi kaliteli, güvenilir ve uygun fiyat olduğuna inandığım bir siteyi daha sizlerle paylaştım. Topuklu ayakkabılar özellikle çok seçeneğe sahip. Farklı ve şık modeller arasından seçim yapmakta biraz zorlandım. Siteyi mutlaka inceleyin, indirimi kaçırmayın. 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe