17 Şub 2017

Şafağın Dünyası Davet / Sponsorlar

Cumartesi katıldığım Şafağın Dünyası Etkinliğinden daha önce bahsetmiştim.( TIK TIK)
Bu yazımda da sizlere o gün bizlerle olan değerli sponsorlardan ve ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Yanımda Ela olduğu için özellikle kozmetik ürünlerini elinden zor kurtardım. Kalan sağlar bizim diyerek paylaşımlarıma başlayabilirim :)

Pakmaya dan çok güzel bir kutu içerisinde çeşitli pudingler geldi. Çocuklar için hazır puding yerine evde toz pudingleri kullanıyorum ve bu seriden de çikolatalı tarçınlı olana hepimiz bayıldık.


OMO sıvı deterjana geçeli tam 2 ay oldu. Toz deterjanların kumaşların dokularında yapışıp kaldığını duyduğumdan beri sıvı deterjan kullanıyorum. Güzel bir hediye oldu.
Domestos ve Cif ise annemden bana geçen alışkanlık yaptığım ürünlerin başında geliyor.


Gratis paketinden wet n wild rujların 4 renk mat ruj çıktı. Her gün birini sürüyorum kalıcılığı çok iyi ve diğer mat rujlar gibi dudaklarımı aşırı kurutmadı.


Otacı miss gibi meyve kokulu şampuanlar çıkarmış. Saçta kalan kokuya hayran kalacaksınız. Şampuan yanında da bir çok numune ürün vardı. Özellikle el kremine bayıldım.


Bu ürünleri toplu göstermek istedim. Hazır paketli ürünleri önermem mümkün değil. Özellikle hazır çorbaları evde kullanmıyoruz. Fakat Knorr köfte harcı ve tavuk suyu tabletlerini de çok tavsiye etmesem de bende evimde kullanıyorum.
Hazır meyve suyu konusunda da diş hekimimizden ciddi uyarı almıştık fakat Yağız okula giderken ya da yola çıkıldığında kutu veya şişe meyve suyu olarak özellikle Dimes meyve sularını önerebilirim.
Kuyulu Kahve seve seve önerebilirim damak tadınıza renk katacaktır.
"Eskiden şairlerin şiirlerini yazdığı, yazarların romanları için çalışmalar yaptığı , o zaman ki mebuslar Meclisine yakınlığı nedeniyle milletvekillerinin uğrak yeri olan, Ankara'da bulunan ve kahvesi ile meşhur Kuyulu Kahvede içilen kahveler yeniden bizlerle."
Lipton çaylarına da sözüm yok bitki çaylarına kadar hepsini evimde severek kullanıyorum.
Uneller markası ile etkinlik için gönderdikleri hediyeler vasıtasıyla tanıştım. Bu fotoğrafta üzümlü kurabiyede olması gerekiyordu ama dayanamadım bayıla bayıla yedim 😊 hazır kurabiyeler arasında bir kaç marka denemişliğim var ama Uneller in tazeliği beni benden aldı.

Catrice ürünlerini renkli dükkan ve rossmann mağazalarından temin edebilirsiniz. Ruj ve ojesi denediğim kadarıyla gayet başarılı.



SVR ürünlerini yonca kozmetik ten temin edebilirsiniz. Özellikle renkli güneş kremini ilk defa yüzümde denedim oldukça doğal durdu.



Amway markası bizlere glister diş macunu, fırçası, eyeliner, bb krem, vitamin takviyesi ve lipgloss göndermiş. Sadece temizlik ürünlerini denediğim bir markaydı diğer ürünlerini de bu vesile ile denemiş olacağım.


Bal konusunda ciddi derecede hassasım marketlerde satılan ballar yerine bu iş ile uğraşan tanıdıklarımızdan getirtiyorum. Fakat balparmak öyle bir ambalaj hazırlamış ki Ela'nın elinden almam mümkün değil. Elsa karakterli minik tüplerde ki bu balları daha yolda yedi bitirdi.
Günlük kullanıma uygun Apitera zen bal 7'li paket halinde hazırlanmış propolis, zencefil, tarçın, karanfil, karabiber, limon dan oluşuyor ıhlamur içerisinde denedim gayet lezzetli oldu.


Minval yayınları  ve Bebak firmalarına da ayrıca teşekkür ederim.

Ve gelelim Ela'nın yanından ayırmadığı pinkylola çantasına 😊 içine minik tokalar, bilezikler yerleştirmiş yanından ayırmıyor. Artık bütün etkinliklere katılıp onu da blogger yapmak gibi bir niyetim var.

Bu güzel etkinlik için katılan tüm sponsorlara ve Şafak a bir kez daha teşekkür ederim.

Katılan blogger arkadaşlarım;

Arzu Göncü Hangül      www.vanilins.com
Şerife Özbilek               www.begendimpaylastim.blogspot.com
Canan Zerkinli              www.cananzerkinli.com
Duygu Nilgün Çamyar  www.dblogu.blogspot.com
Elmas Koçan                 www.elmaspiriltilari.com
Emel Akan                     www.eymininmutfagindan.blogspot.com
Fatma Doğan                 www.sosyalanneyim.com
Filiz Şahin                     www.makyajkelebegi.com
Gözde İlter                    www.pudrakokusu.com
Gülşah Önen                 www.gulsahonen.com
Gülşen Doğan                www.gulshendogan.com
Hülyanın Beşli              www.hulyaninsirlari.blogspot.com
İlknur Koyuncu Balcı    www.ilknurundunyasi.com
İrem Özker                    www.audreyinsekerleri.blogspot.com
Leyla Kılıç                    www.marindentarifler.com
Selma Mollaoğlu          www.mutfakvetatlar.blogspot.com
Sevda Göksel                www.sevdaninzillisi.blogspot.com
Sibel Yalçın                  www.sibelyalcin.com
Şafak Karadeniz           www.safagindunyasi.com
Yasemin Özer               www.biricitinyeri.blogspot.com








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 yorum:

  1. güle güle kullan Gülşah kullandıkça deneyimlerini bekliyorum :-)) sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Güzel günlerde kullan canım :)
    Gülşah 'ı çok öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsini güle güle kullan Gülşah'cığım, toz çorba ben de pek almıyorum 40 yılda bir, ama dediğin gibi köfte harcı filan kullanıyorum yeğen oğluşum çok seviyor özellikle tembih ediyor teyze köfte harcı koy diye:)) Gülşah'a bayıldım çok fotojenik de maşallah pembe pembe ne güzel olmuş, çantasını cicilerini güle güle kullansın o da.

    YanıtlaSil
  4. Hepsini güle güle kullanın. Bu arada kullanmadığınız ürünleri net bir şekilde dile getirmişsiniz. Samimiyetinizi takdir ettim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan hepsi çok güzel 😊

    YanıtlaSil
  6. Merhaba! :) Blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım. Sizide kendi bloguma beklerim :) www.nurundelidolublogu.tk

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe