6 Şub 2017

Tablo ile Sevginizi Duvarlara Taşıyın


Sevgililer günü yaklaşıyor. Her ne kadar özellikle sevgililer gününde alınan hediyelere karşı olsam da hediye alternatifi arayan bir çok arkadaşıma www.tabloda.com sitesini öneriyorum.

Tablo olarak bir aile fotoğrafınızı ya da arkadaşınızla olan en özel gününüzü ölümsüzleştirebilirsiniz. Bu hediye için illa özel bir gün beklemenize gerek yok.

Siteye girip tablonu sen tasarla bölümünden kişiye özel tablonuzu istediğiniz fotoğrafı yükleyerek kanvas tablo haline getirebilirsiniz.

Biz sünnet ve Ela'nın doğum günü fotoğraflarından birer tanesini odaları için yaptırmıştık. Güzel bir hatıra olarak duvarlarımızı süslüyor.


Tabloda.com, başta kanvas tablo olmak üzere, çerçeveli tablolar, kabartmalı kanvas tablo, el yapımı kabartmalı kanvas tablolar (dokulu, varaklı), ışıltılı tablolar, parçalı tablolar, kanvas aynalar, kabartmalı tablolar,  tuvale ve fotoğraf kağıdına dijital baskı resimler, poster baskı ve kişi ve kurumlara özel tasarımlar ve toptan kanvas tablolar üretmektedir.


Sevgililer gününe özel %20 indirimi ve bedava kargo fırsatını kaçırmayın. Mart ayında doğum günüm var. Dostlarıma duyurulur şimdiden benim için tablo yaptırıp kenara koyabilirsiniz 😃

Sevgiler,

4 yorum:

  1. Evet bende çok seviyorum anların resmedilmesini 😃

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel tablolari var siteyi inceledim.

    YanıtlaSil
  3. Hediye seceneği olarak düşünüleceği gibi, ev ortamında değişiklik arayanlar için güzel bir öneri tablolar. Paylaşım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  4. Blogumda bir akıma davetlisin tatlım ❤

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe