1 Şub 2017

Modanisa Tesettür Abiye ile Şık Davetlere Gitmeye Hazır mısınız?



Tesettür abiye modelleri, muhafazakar giyimi tercih eden hanımlar için her daima sorun teşkil eden bir giyim problemi olarak yer bulmuştur. Elbette özel dikim, kişiye özel bir tasarım ile bu sorun çözülebiliyor fakat fahiş fiyatlar, uzun provalar ve bedene uygun modeli hazırlamak çok uzun ve zahmetli bir süreçtir. Tesettürlü hanımların özel bir geceye, düğün gibi mutlulukların taçlandırılacağı davetlerde yaşadıkları abiye sorunu aslında eskiden bu yana vardı. Şimdilerde ise Modanisa’nın tesettürlü, muhafazakar hanımların dünyasına yönelik attığı adım ile bu durum sorun olmaktan çıkıp adeta bir keyif haline dönüştü. Zira Modanisa, tesettürlü hanımlara tesettür abiye hizmeti sunarken sınırlı sayıda değil birçok renk, model seçeneğiyle Esswaap, Setrms, Gamze Özkul, Puane gibi en iyi tesettür markalarından alışveriş yapma imkanı sunuyor. Modanisa ile birlikte hanımlar inancına uygun abiye elbise giyebiliyor, sezona uygun trend kıyafetleri kolayca satın alabiliyor. Modanisa abiye elbiseler kategorisine bakıldığında özel bir davetten söz – nişan gibi gelin adaylarının giyebileceği şıklıkta modern, zarif tasarımlar yer alıyor. Bu yönüyle Modanisa sadece abiye elbise değil aynı zamanda hanımların söz – nişan – düğün gibi etkinliklerinde giyebileceği özel tasarım kıyafet bulmalarına olanak tanıyor.

Tesettür abiyelerin belli kalıplardan çıkmasını sağlayan Modanisa, bünyesinde önemli tasarımcıları ve modacıları bulundurarak abiye modellerinin, zarif ve sezona uygun renklerle tasarlanmasını sağlıyor. Zarafetin arkasında yer alan Modanisa, renk ve model tercihleriyle abiyelerin kullanışlı, uzun vadeli kullanmasına zemin hazırlıyor. Kumaş kalitesi, tasarım, incelikli işçiliği ve renkleriyle her tarza hitap eden abiye modelleri Modanisa’da satışa hazır bekliyor. Abiyelerde gösterişli, ihtişamlı, sade ve naif modeller her zaman bulunur. Modanisa sayfalarında da her modelden abiye görmek ve satın almak mümkündür.


Abiye alışverişi yaparken Modanisa sayfalarına bakarak, her model ve tarza uygun elbise bulabilir, güvenle satın alabilirsiniz. Modanın kalbinin attığı Modanisa, Türkiye’nin dört bir yanına ve 75 ülkeye hizmet vererek çok yönlü bir hizmet ağı sunuyor. Kaliteli, güvenilir, cazip fiyat fırsatı ve özel kampanyalardan yararlanabileceğiniz alışveriş deneyimi yaşamak için Modanisa tam aradığınız online alışveriş sitesidir. 


1 yorum:

  1. tesettür mağazaları ateş pahası yani bilmiyorum tek ben mi böyle düşünüyorum? Şimdi ben kapalı biri değilim, normal giyinirim, zaten 60 a gelmişim yani bildiğin kocakarı giysileri:))popomu örten uzun kazaklar, uzun tünikler severim kilolu değilim ama sevmiyorum öyle üstüme yapışan şeyleri...sıkılırım giyemem her şeyim bol olacak ki, içinde rahat edeyim. Bir gün böyle bir mağazaya gittim ateş pahasıydı...:)))

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe