21 Tem 2015

Ülkemde YİNE Acı BİRGÜN


suruç ta patlama

 Suruç ta ki patlama haberlerini okuduğumdan beri ne enerjim kaldı ne de çocuklarımın geleceğine dair umudum.

 Basın açıklaması yapılırken patlama anı kameralara yansıyor bunu ben izlerken kendimden geçtim bu videoları izleyen anne babalara Allah sabırların en büyüğünü versin. Amaçları sadece çocuklara oyuncak götürmek, kütüphane kurmak olan bu gençleri katledenleri Allah a havale ediyorum. Ve asla basit bir canlı bomba eylemi olduğuna inanmıyorum.

 Bitsin artık! Can almak bu kadar kolay olmasın. Terörü de bunları aramıza sokanları da lanetliyorum.

 Ölen tüm gençlerimizin mekanları cennet olsun.

NOT: "Aman izleme öyle haberleri" diyenler üç maymunu oynayarak sizin de çocuğunuzun başına gelmeyeceğini garanti altına alamazsınız.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 yorum:

  1. kelimelerin anlamsız kaldığı günleri yaşıyoruz yine...

    YanıtlaSil
  2. Ne hastalıktan ne ölümden kulak tıkayarak kurtulmak mümkün değil.Zaten olsaydı insanlar daha ne kadar vicdansız olabilirdi ki.Biz izlerken bu hale gelirken aileleri ne haldedir diye düşünmeden de olmuyor.Allah yüreklerine dayanma gücü, sabır versin,onlara bunu reva görenleri de adalete değil Allah a havale ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Yüzleri gözleri ışıl ışıl, ne güzel çocuklar hepsi :,( Yine asıl "faili" bulunmayacak, vicdanlarda kalplerde değil ama adaletin karşısında unutulacak gibi geliyor bana da.. Umut bırakmadılar.

    YanıtlaSil
  4. Hayata devam etmek zorunda olduğumuz gerçeği de çok kötü hemde böyle bir dünya da :(

    YanıtlaSil
  5. Çok acı maalesef, ailelerine sabır diliyorum...

    YanıtlaSil
  6. bence de bitsin artık... :( çok acı çekiyorum gördüğümden beri.. Hepimizin evladı var. Allah korusun... iyi niyetlerle çıktıkları yolda başlarına neler geldi.. Allah ailelerine sabır versin..,
    Bu yazı aracılığıyla sosyal medyada şahit olduğum "sevinci" kınamak istiyorum. Böyle bir acıya insan nasıl sevinebilir ki... Ayrımcılık en büyük cehalet...

    YanıtlaSil
  7. Yine dram yine aci yine kaybolan yurekler...

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe