30 Ara 2015

2015 e VEDA

çam ağacı süsleme

2015 e veda etmek isteyip istemediğime pek emin değilim. Yok yaşlanma korkum şimdilik yok yıllara meydan okuyorum kendimce. Tüm uykusuz gecelere inat yıkılmadım ayaktayım diyorum. Heyyt be..

2015 e dönüp bakıyorum nelere mutlu olmuşum diye soruyorum kendime.
Çok şükür dost kazığı yememişim bu yıl. Bu iyi bir şey her yıl düzenli olurdu ama 2015 için aldığım kararlar arasında dostlarımı iyi seçmek fazlalıklara by by demek vardı bunu başardım sanırım. Az insan bol huzur taktiği tutmuş demek ki. Aynen böyle devamm darısı 2016 yılının başına.

Hala oldum bu yıl o yüzden 2015 in yeri bende ayrı olacaktır. Sonra en yakın arkadaşlarım doğum yaptı 2.çocuk şart diyerek bol bol özendirdim onları gaza gelip yaptılar. Eeee tek başımamı uykusuuz geceler geçireyim beni anlamaları lazımdı:) Hepsi çok kıymetli benim için. Çocukları ile sağlıklı yılları olsun inşallah.

Bloğum için hedeflerim vardı düzenli yazmak gibi umduğumdan iyi istikrar gösterdim karşılık beklentim yok burası benim yaşam alanım, dert duvarım, iç dökme sahnem umarım yıllarca devam eder. Çok güzel yorumlarla çok güzel arkadaşlar edindim. Görmeden tanımadan da dostluklar kurulabilineceğine şahit oldum. İyi ki varsınızzzz. En çaresiz dert yanmalarım da bile yorumlarınızla yüzümü güldürüyorsunuz. Yeni yılda her şey gönlünüze göre olsun.

Annem babam her şeyim bu yılda en büyük destekçim oldular. Allah herkesin sevdiklerini korusun.

Ve çekirdek ailem 2015 yılının en mutlu günleri de en yorucu günlerini de birlikte geçirdik. Bazen herkes bir işin ucundan tuttu bazen de beni sap gibi ortada bırakıp yordunuz bir yan gözle bakıp destek olmadınız lütfen yani 2016 da daha büyük destek bekliyorum. Ama iyi ki varsınız huzurun sevginin mutluluğun en güzel adısınız. Yıllarım her daim sizin yanı başınız da geçsin bu en büyük dileğim.

Ve ben ÖNCE BEN aslında ama söylenecek çok şey olduğu için kendimi sona bıraktım ;)

Anne yanım çok yorulduğun bir yıl oldu ama çok iyi işler çıkardın. Az biraz öfke kontrolünü kaybettiğin ama hemen fark edip toparlamaya çalıştığın bir yıl oldu. Çok uykusuz kaldın, çok yoruldun, çok koşturdun ama yine de enerjini çocuklardan aldığın için mutlu oldun.

Ve kadın yanım o kadar uykusuz kaldın (hala kalıyorsun) ama sabahları kadın yanına saygından makyajını, giyimini, temizliğini es geçmedin. Kendine de zaman ayırıp kadın olduğunu hiç unutmadın. Her şeye yetişeceğim diye yapılacak işleri unuttun ama kendini asla unutmadın. Yorgunum, uykusuzum diye kitaplarından ve hayallerinden vazgeçmedin. En büyük takdiri sen hak ediyorsun ;)

2015 e dair ülkemizde canımızı yakan çok şey oldu. Tek tek yazıp hatırlatıp kimseyi üzmek istemiyorum. Kötü günler umarım geçmişte kalır. Ülkemiz için de canı yanan aileler için de bütün kalbimle huzur, sağlık ve mutluluk diliyorum.

Not: Allah aşkına milletin dinini yılbaşı ağacı süsledi diye dinsiz olarak yorumlamayın. Bir bakış açınızı değiştirin, kalbinizi kötülükten arındırıp iyi görmeye çalışın. İnançları ne olursa olsun ön yargınızı bir kenara bırakıp insan gibi insanlar bulduğunuzda kıymetini bilin. Valla iyi gelecektir benden söylemesi...

Şimdiden hepinize iyi yıllar diliyorum. Gönlünüzden geçen ne varsa 2016 da hepsi olsun. Yeni yıl barış, sağlık mutluluk ve huzur getirsin.

Sevgiler,






17 yorum:

  1. Mutlu Yıllar Gülşah Hanım,
    Ailenizle, sevdiklerinizle herşeyin gönlünüzce olacağı bir yıl olsun 2016.
    Bu arada Ela tekrar tekrar Maşallah sana. Yerim prensesi...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Harika bir yazi olmuş canım ellerine sağlık. Musmutlu yıllar diliyorum ☺

    YanıtlaSil
  3. Gülşah genel hatlarıyla iyi bir yıl geçirmişsin uykusuzluk ve yorgunluğu saymazsak. 2016 sana da uğur getirsin inşallah.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Gülşah çım 2106 da sana mutluluk ve huzur getirsin. sevgiler

    YanıtlaSil
  5. çoook mutlu bir yıl dilerim gülşahcım, çocuklarınla eşinle :)

    YanıtlaSil
  6. Yılbaşı ağacı süslemek,yeni bir yıla girerken eğlenmek kesinlikle dinsizlik değil aslında. Pek çok insan önyargılı düşünmeden tepki veriyor. Sonuçta bahar bayramı kutlamıyor muyuz. Onun gibi birşey bu...Mutlu yıllar:)))

    YanıtlaSil
  7. iyi seneler şimdiden sana da zaten minnoş Ela hazır bile 2016'ya sanırım :-)))

    YanıtlaSil
  8. iyi seneler diliyorum gülşah, anlaşılan bu yıl bir çok anne için çok yorucu geçmiş :) 2016 da inşallah daha az yoruluruz diye temenni etmekten başka bir şey diyemiyorum zira üç aşağı beş yukarı nasıl geçeği belli :)))

    YanıtlaSil
  9. Kayıplarımızın olmadığı yeni bir yıl diliyorum (:

    YanıtlaSil
  10. Ben yolculamaya hazırım vallahi kendisini :) Öok da iyi geçmedi aramız bu sene çünkü.
    Mutlu yıllar sana da :)

    YanıtlaSil
  11. Şu resimdeki cimcimeyi neden her gördüğümde yemek istiyorum?
    2016 çok daha güzel bir yıl olsun hepimiz için. Mutlu yıllar....

    YanıtlaSil
  12. Umut ve mutlulukla dolu bir yıl kapınızda olsun. Sevgiyle ;))

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar.

    Yıllara her zaman meydan okuyun. Yaş almaktan korkmayın. Ülkemize göre değerlendirecek olursak, 2015' de kendisinden önceki diğer yıllar gibi hep kötü geçmiştir. 2016 yılında tüm dünya devletleri üzerindeki kara bulutlar dağılır ve inşAllah akan kanlar da durur. 2016 yılının sağlıklı, huzurlu, barış ve kardeşlik içinde mutlu bir yıl olmasını diliyorum. Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
  14. mutlu yıllar canım ailenle sevdiklerinle :)

    YanıtlaSil
  15. AA sen ağaç mı süsledin. İnanmıyorum. .şaka şaka. Yeni yılda yavrucuklarinla birlikte mutlu ol

    YanıtlaSil
  16. Ah o ağacın yanındaki cimcime ne kadar güzel maşallah ona :)Yeni yılda herşey gönlünce olsun sevgili Gülşah :)Mutlu yıllar..

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe