17 Ara 2015

Oyuncak Bebek

baby alive oyuncu bebeğim

Ela' ya süpriz yapmak için aldığım bu bebeğe öğleden 
beri hayran hayran bakıyorum. Gıdıklanıyor, biberonunu emerken ses çıkarıyor, ellerini ayaklarını hareket ettiriyor.

Genelde pek oyuncağı yok ama yeğenim olduğundan beri Ela sürekli peluş oyuncaklarına bebek gibi davranmaya başladı. Yengesi gibi bebeğinin altını değiştiriyor, emzirmeye ve gazını çıkarmaya çalışıyor.

Bende gerçekçi bir bebek alayım dedim. Süslü püslü bebekler daha bir cazipti ama bu baby alive bebeklerini kız anneleri çok tavsiye etti. 

32 yaşında olan bir annede ki bu oyuncak bebek sevgisine ne demeli onu bilemiyorum :) 18 yaşına kadar bebeklerle oynadığımı düşünürsek doymamış olamam heralde 23 yaşında da canlı bir bebeği kucağına almış büyütmüş bir insanım :) 

İleri de ki hedefim çok pahalı olduğu için annemlerin bana bir türlü alamadığı barbie evlerinden alıp Ela ile oynama gibi planlarım var :)))  O zamanlar böyle bebekler yoktu ama yine de elimizdekilerle ne evcilik oynardık ya o günleri doyasıya tadını çıkardığım için çok şanslı olduğumu düşünmüşümdür hep. Bir oyuncak bebekle taaa nerelere gittim ben bile şaştım kendime :)

Valla keşke çocuk olsam dediğim bir gün oldu bugün en iyisi tadını çıkarayım.

sevgiler,





12 yorum:

  1. süper bir seri baby alive serisinden vazgeçme derim.
    Bu bebekten biz de aldık ancak serinin mama yiyen bebeği, yürüyen bebeği çok daha iyi bence. bu bebek diğerlerine göre gereksiz pahalı, kızım da seviyor ama ben orta karar buldum nedense :)
    barbie evi hayali benim de vardı, geçen sene aldık...
    3 katlı.. beraber de oynuyoruz, umarım siz de keyif alırsınız.
    Tek sorun çok yer işgal ediyor olması :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani seri içerisinden bunu karar verene kadar canım çıktı bilmediğim için karar vermem çok zor oldu Allah tan bu yılbaşı kampanyasındaydı uyguna geldi :) barbie evi için daha bir özendim şimdi :) az daha büyüsün el atacağım ona da senden fikir alırım o zaman :)

      Sil
  2. Ama o bebeği görünce benim bile oynayasim geldi. O değilde bir kız çocuğum yok ki ona diye alıp, kendim oynasam. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla iyi ki doğurmusum dedim aksam bilrikte oynadık :)))

      Sil
  3. yaa bayıldııım şimdi olsa oynarım valla :D

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. bir tek ben bayılmadım demekki yoksa kendimden süphe etmeye başlayacaktım :)

      Sil
  5. Aaa, ayol bununla ben bile oynarım bu yaşımda:))))Gülşah'cığım benim zamanımda da Barbie bebekleri, evleri yoktu, şimdiki çocuklar çok şanslı. Ben de en azından kız yeğenime Barbie alma zevkini tattım, çok sevmişti. Ela bu bebeği beğendi mi? Oynuyor mu? Onu merak ettim. Umarım çok beğenir, güle güle oynasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy abla inanılmaz beğendi en sonra gördüğümde bebegin gazını falan cıkarıyordu onla uyudu onunla uyandı bukadar ilgisini çekeceğini tahmin etmemiştim :))

      Sil
  6. Benim de hala oynayasım var oyuncaklarla yanlız ben erkek çocuk oyuncağı seviyorum nedense oğlumdan kaynaklı değildir çocukken de tabancalar oklar yaylat falan oynardım :)) ama bebeklerimin yeri ayrı tabi onlardan vazgeçmem :)

    YanıtlaSil
  7. bende oynarım ki hala çok tatlı :)

    bende bloğuma beklerim sizi
    http://suslupuslublog.blogspot.com.tr/
    sevgiler:)

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe