28 Kas 2014

Haftasonu Elbise Kombini



Yine haftasonu geldi sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum malum evdeki mesaim çok ağır ama bir okadar da eğlenceli diyerek kendimi teselli ediyorum.
Haftasonu için yine benimde rahat ettiğim kışın özellikle triko elbiselerle çizme ikisilisini öneriyorum.Keşke imkanım olsa da kendim bizzat giyip kendi kombin fotoğraflarımı koysam :)
Çizmelerle ilgili küçük bir öneri ;bacak boyu kısa olanlar mümkünse diz üzerinde çizme giymesin iyice boylarını kısa göstermiş olurlar.
Herkese ailesiyle mutlu haftasonları dilerim.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 yorum:

  1. Kışın yani buz gibi soğukta asla elbise giymem dahası yazın da giymem elbise giymem, etek giymem, pantolon da pantolon sıcacık...:)))rahmetli annem erkek misin sen hiç elbisen yok derdi:))))pantolona alışınca çok zor oluyor...şimdi hemcinslerimin kışın elbise giymesine şaşırıyorum...ay insanın bacakları buz keser yahu:)

    YanıtlaSil
  2. sonradan not: Ben giyemiyorum ama hepsi çok şıklar, zevkine bayıldım, ençok da siyah, beli kurdeleliyi sevdim..beyaz ceket de güzel...yeniden 18'li yaşlarda olsam eminim fikrimi değiştirirdim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa olurmu ne var yasında yani sen kendini şartlandırmışsın
      Yoksa her yaşa uygun elbise bulmak mümkün artık :)
      Üşüme yorumuna koptum ama :))))

      Sil
    2. Sorma ya ben çok üşüyen bi insanım:( ama yalan olmasın karı da çok severim acayip:)))

      Sil
  3. Triko elbise en son lisedeyken giymiştim yıllaaar önce. Aslında bi daha da giymem herhal derkeni nolduysa bu sene trikom geldim sanki, gözüm hep onlarda... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiler yeniden moda oluyor bende sivri burun
      Ayakkabı giymem derken adı stiletto oldu ve giyiyorum :)))

      Sil
  4. Merhaba süslü şirine blog keşifi etkinliğinden gördüm sizi blogunuzu takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hosgeldinnnnn :) bende hemen geliyroum sevgiler..

      Sil
  5. elbise giymeyi çok seviyorum kış yaz farketmez, triko fazla giymiyorum ama resimdekilere bayıldım, elbise kombinlemesi çok kolay, iki parça giyinmekten daha iyi bence, giy elbiseni tak takını işte hazırsın, iki parça giyimde altına ne giycem, üstündeki oldumu renkler uydumu gibi dertler var, ben elbise insanıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. al bendende okadar bende gercekten elbise insanıyım kolay sade ve şık :)

      Sil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe