4 Ağu 2015

Ben Geldim

kızkumu
marmaris kız kumu plajı

 Herkese merhabaaa,
 Sadece 1 haftadır yokum ama ne yalan söyleyim aklım hep bloğum da kaldı :)

 Telefon haricinde teknoloji ile bir bağlantım olmadı. Sağ olsun Ela ile zaten yapışık ikiz gibi gezdiğimiz için yorumlara bile dönemedim.

 Antalya ile başladığım tatilimiz Marmaris ile devam etti. Bir otele tıkılmadan ilk defa plansız farklı yerler de konaklayarak geçirdiğimiz tatilden (çok şükür hastalıksız) hepimiz mutlu döndük.

 Bir hafta daha izinliyim ama malum Eylül de ki sünnet düğünümüz için kıyafet sorununu ve davetli listesini çözmeliyim. 7 Ağustos Yağız ın doğum günü bir  çok arkadaşımız tatilde olsa da beyimiz doğum günü istiyor ona da bir çözüm bulmam gerek. Birde daha önce yazdığım gibi (TIK TIK ) çok istemesem de Ela ile tuvalet eğitimine başladık. "Ben daha bebeğim" demeye başladı ama artık dönmeye niyetim yok :)

  2 çocukla tatil nasıl oldu? Araba sevmeyen bir kızçe ile saatler süren yolculuğumuz nasıl geçti, nasıl oyaladık hepsini daha sonra yazacağım.

 Ve son haberim; bloğuma artık düzenli konuk yazar almaya karar verdim. Bugün itibariyle bloğunuz olsun ya da olmasın özellikle sizlerin çocuk büyütürken yaşadığınız tecrübeleri kendi bloğum da paylaşmak istiyorum. Ara ara konuklarım oldu ama bunu düzenli hale getirmek gibi bir planım var. Bu yüzden annelik serüveniniz hakkında yazacaklarınızla bloğum da yer almak isterseniz mail adresimden ulaşın seve seve yazılarınızı yayınlarım.

 Şimdilik bizden haberler bu kadar tek tek bloglarınızı ziyarete geleceğim tekrar görüşmek üzere ;)

sevgiler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 yorum:

  1. Ohhh hoşgeldin :) hadi hayırlı olsun hayırlı sonuçlansın inşallah tuvalet eğitiminiz , bizde tuvalet eğitimimize devam ediyoruz bakalım ;) sıkmadan bıkmadan keyfe keder :D
    kolay gelsin sünnet işleri elbise vs işleriniz bir solukta hallolsun inşallah öperim sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin Gülşahçığım... Tuvalet eğitimine başlaman iyi olmuş vazgeçme biraz sabret çabuk öğrenecektir. Altını da hiç bağlama derim ben ama yine de sen bilirsin. Blog artık bir parçamız gibi olmuş ben de bakmazsam kendimj eksik hissediyorum. Artık tatil sırası biz de. İnşallah hastalıksız atlatırız. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Ben tek çocukla zorlanıyorum derken daha telaşlı durumlar da varmış dedim :) Doğumgünü-sünnet-tuvalet eğitimi vs. gerçekten sıkışık bir durum ;)) Hepsinin güzel bir planlamayla üstesinden gelmen dileğiyle cnm...

    YanıtlaSil
  4. hoşgeldiniz:))
    önümüzdeki pazartesi bende iki çocukla ilk defa tatile çıkacağız bizim de istikamet Antalya.....
    Hastalıksız dönmek için bizde bayağı dikkat edeceğiz sanırım malum havalar sıcak

    YanıtlaSil
  5. şu minnak sarı papatya itinayla ısırılır tarafımdan :)) Hoş geldin ne güzel hastalıksız tamamlamak, yoğun bir maraton seni bekliyor hadi bakalım, sana kolay gelsin :))

    YanıtlaSil
  6. Umarım tuvalet eğitimin sorunsuz hallolur. Biz Ada'da biraz sıkıntı yaşamıştık. Bir aylık bir takvim çizmiştim. Tuvalete yaaprsa gülen yüz, altına yaparsa ağlayan yüz çiziyorduk. İlk haftada sorun bitti...

    YanıtlaSil
  7. Hoşgeldin Gülşah! Yine sana bir sürü iş çıkmış döner dönmez, ama tatlı uğraşlara benziyorlar.Sünneti ve doğum günü organizasyonunu gönlüne göre halledersin inşallah^^

    YanıtlaSil
  8. Hosgeldin canim sunnet telasi bizdede var. Simdiden telasi beni sardi. Allah yardimcimiz olsun.. ;)

    YanıtlaSil
  9. Hosgeldin, sefalar getirdin Gulsah :) Guzel bir tatil sonrasi tatli tatli telaslar varmis umarim hersey yolunda gider. Allah kolayliklar versin :)

    Bu arada facebook sayfani ziyaret ettim ve daha once niye bakmadim diye kendime kizdim. Yazilarini buyuk bir zevkle okudum, emegine saglik. Her birini donup donup tekrardan okuyabilirim :)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba canım kumsala bayıldım orada olmak ısterdim. Bizim yerimıze de gez;-)takipteyim bana da beklerim:-)

    YanıtlaSil
  11. hoşgeldin gülsahçım. Biz de tuvalet eğitiminde 2. haftamızı bitirdik.Sen iyi anlıyorum.

    YanıtlaSil
  12. Yine de tatil gibisi var mı ?
    Ahhh hep tatil olsa

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe