18 Ağu 2015

Tatilde Favori Ürünlerim

Bu tatil aşağıda ki ürünleri her kullandığım da "iyi ki almışım" dedim. Çok da memnun kaldığım için olsa gerek yazma gereği duydum :) 

penti plaj çantası Penti den aldığım bu plaj çantasına neler sığdırdım inanamazsınız. Tabii ki bu ebatta plaj çantası her yerde bulunabilir amaaa bu üzerinde ki büzme parçası beni en rahat ettiren tarafı oldu. Tek bir yere bağlı kalmayıp gezdiğimiz için içine koyduğum hiç bir eşya yolda dağılmadı. Sahil kenarında da çocuklar ellemediği sürece eşyalarımız kuma dağılmadan çantada durmuş oldu.

koton plaj çantaları Koton dan aldığım bu plastik torbaların pembe olanı cüzdan gibi ona para, telefon, saat gibi şeyleri koydum diğer büzgülü torbaya ise güneş kremlerini koydum. Böylece çanta içinde kargaşa olmadı. Her aradığımı kolay buldum ve yağların akıp ta diğer eşyalara zarar vermesini engellemiş oldum.

maybelline 2 çocukla tatile çıkmış olabilirim ama rimelsiz çıkmam arkadaş :) Bu sene ye kadar kirpiklerime zarar verir diye hiç denememiştim ama bu sene gözümü karartıp uygun fiyatlı olan Maybelline waterproof suya dayanıklı maskara sını denedim ve inanılmaz memnun kaldım ne akma yaptı ne de kirpiklerimi döktü. Çıkarması zor dediler ama onu da yağlı göz makyajı temizleme sularıyla hallettim.

bronzlaştırıcı yağ Tatillerimin olmazsa olması bronzlaştırıcı yağ. Eda Taşpınar ın bu ürününü ilk defa denedim. Ela ile tüm günü denizin ortasında geçirdiğim için güneşlenemedim ama bu ürünü dışarı çıkmadan önce sürdüm ve güneşlenmemiş olmama rağmen umduğumdan daha güzel bronzlaştım. Ve benim için asıl önemli kısmı hiç soyulmadım. Bu yüzden bu ürüne ayrı bir bayıldım.

onarıcı bakım köpüğü Bu da makyaj bloglarında çokça okuduğum bir üründü. Saçlarım hem gür hem kalın telli bu yüzden de çok kabarır tülerir zor şekle girer. Ama ıslak saçada kuru saçada uygulanan urban anti-frizz köpük tüm şikayetlerimi ortadan kaldırdı. Denizden çıkınca kullandım kolay tarandı, akşamları duştan sonra kullandım kolay da şekil verdi. Tek ürünle bu saçları adam ettiği için kışında favori ürünüm olmaya devam edecek.

2 çocuklu olunca her anne gibi pratik şeyler arıyor insan, işimi kolaylaştıran, beni yormayan şeyleri seviyorum ve bu ürünlerin de hepsi gerçekten tatilde favori ürünlerim oldular.

Sevgiler,






19 yorum:

  1. Çantaya bayıldım :)
    Rimelsiz dışarı adım atmayan biri olarak kesinlikle bu rimeli deneyeceğim akar diye hiç denemedim şimdiye kadar ama şimdi referansım sensin :)
    Son olarak saç için kullandığın ürünü de ilk fırsatta alacagım çünkü çok karmaşık ve zor taranan saçlarıma cok uygun anladığım kadar ile . :)

    YanıtlaSil
  2. o saç köpüğünün turuncusu var bende kokusu çok güzel ama bir müddet sonra saçta kalmıyor değil mi :) ama etkisi harika

    YanıtlaSil
  3. Çanta da, cüzdan da çok güzelmiş, güle güle kullanın. Eda Taşpınar'ın ürünlerinin kalitesini merak ediyordum, özellikle at kılı fırçasını :) Bronzlaştırıcısını beğenmenize sevindim. Rimeli ben de kullanıyorum, memnunum.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. ürünlerin her biri birbirinden süpermiş güle güle kullanınnn :)

    YanıtlaSil
  5. plastik koton çantayı çok sevdim güzelmiş :-))

    YanıtlaSil
  6. Kotona uğramalıyım en kısa zamanda :)))

    YanıtlaSil
  7. Urban Decay köpüğü merak ediyorum ben de. O plastik torbalara da bayıldım. Çocukla tatile gidince cantada bir şey bulmak mucize. Ama kolayını bulmuşsun. :)

    YanıtlaSil
  8. Plastik torbalar ve plaj çantası çok şirin .Şuan tatilde olduğum için suya dayanıklı rimeli ve bronzlaştırıcı yağı merak ettim :))

    YanıtlaSil
  9. Canta organizasyonu fikri harika

    YanıtlaSil
  10. Eda Taşpınar yağı almadığıma çok pişmanım.Önümüzdeki yıl tatil çantama giren ilk ürün o olacak :)

    YanıtlaSil
  11. Plaj çantasını çok beğendim...Gerçekten çok kullanışlı..

    YanıtlaSil
  12. Bende de başka bir markadan buna benzer ağzı büzgülü bir çanta var. Gerçekten dediğiniz gibi çok kullanışlı. Eda Taşpınar'ın bronzlaştırıcısını daha önce denemedim. Benim için bronzlaşmaktan daha çok soyulmayı önleyici kısmı önemli ve tavsiyeniz üzerine deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  13. ürünlerin hepsi de harika güle güle kullan özellikle plaj çantasına bayıldım

    YanıtlaSil
  14. Çantalar çok kullanışlı oldukça da işe yaramış:)

    YanıtlaSil
  15. Çantaların rahat olması insanı inanılmaz rahatlatıyor, haklısınız.İkisi de güzel.

    YanıtlaSil
  16. Koton'dan aldığınız çantalara bayıldım. Renkleri, desenleri harika.İlk fırsatta Koton'u ziyaret edicem:)

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe