27 Oca 2015

Kız Çocuk Odaları

 Daha önce bebek odası araştırmalarımı yazmıştım.Hala bir arpa boyu yol alamadım.Kendim birşeyler yapayım dedim ama malesef hiç el becerisi olan biri değilim.Hazırcı denilen kesime dahil ediyorum kendimi.
Bunda vakit yetmeme sorununun da katkısı büyük.

 Fırsat buldukça iş yerinde molalar da Ela için baktığım oda fikirlerini toplamaya devam ediyorum.Sanırım bize marangoz yolu gözükecek tabii sıra gelirse :)

 Paylaşayım belki size de fikir olur ;)
kiz-çocuk-odaları

 İşlevi çok olan ürünleri seviyorum.Mesela yatak altında ki çekmece detayı.Yatağın üzerinde katlanan çalışma masası detayı tercih sebeplerim arasında.


kiz-çocuk-odaları
yüksek tavanlı evler için ideal

kiz-çocuk-odaları
kiz-çocuk-odaları
kiz-çocuk-odaları

  Kız çocuk odalarında inanılmaz çok model ve çeşit var.Bunları gördükçe "ahh ahh eskiden bizlerin ayrı odalarımı vardı ki" diye düşünmeden edemiyorum.

 Sevgiler,

7 yorum:

  1. fotolarda hep güzel duruyor ama iş alıp eve getirince böyle olmuyor kandırıyorlar bizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet oda doğru ama ben mesela yatak odamı netten bir fotograf uzerinden marangoza yaptırdım aynısınıda yaptı sağolsun cok da iyi durdu biraz ölçüp biçmekte lazım :) sende de oda hazırlama telaşları baslar yavas yavas :)

      Sil
  2. İlk baştaki fotoğraftaki çok işlevsel.Türk mobilyacıları genelde konsept olarak satıyor çocuk odalarını. Bende kızıma geçen sene İpek Mobilyadan Candy takımını aldım. Mobilyacılarla bir görüşün yaptırabilirsiniz çok şık olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolsun bir mobilyacımız var biz ciziyoruz o yapıyor aynısını hazır alımlara gerek kalmıyor :) ipek mob.candy serisine ayrı bir hayranım zaten bakmıstım cok güzeldi

      Sil
  3. Hepsi birbirinden güzel, şimdilerde marangozlar eğer iyiyse birebir aynısını yapıyor çok şükür.Ama tabi odanın şekli, m2 önemli :)) Tam bir tasarım hayranıyım, boş vaktim olsa çizerim ;)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. kız odalarına deli oluyorum , şeker gibi .. eşim 23 yıldır şikayet edip duruyor , bir kızımız yok diye ... İnşallah bir kız torunum olur da ileride böyle bir oda hazırlarım ... harika paylaşımlar ... emeğinize sağlık . size yavrularınızla huzurlu bir yaşam diliyorum ... sevgiler ..

    YanıtlaSil
  5. Bunlar cok guzelmis gercekten.

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe