8 Oca 2015

Pembe KardanAdam

kardan adam etkinliği

Dün kar Bursa yı teslim alınca çocukları anneme ulaştıramadım ve izin alıp evde çocuklarımla kaldım.

Okullarda tatil olduğu için Yağız da evdeydi.Gözünü açtığı an itibariyle dışarı çıkmak için yalvarmaya başlayan Yağız ı öğlene kadar evde zor tuttum.Ela nın karla ilk tanışması bugün oldu.Fakat çok fazla rüzgar olduğu için ciddi bir soğuk vardı.Ela annesi gibi kar olayını hiç sevmedi.Çok üşüyen biri olduğum için benim kar zevkim pencereden kahve eşliğinde izlemekten ibarettir.

kardan adam yapmak
Madem dışarda kardan adam yapamadık bizde balkondaki karları toplayıp evde tepsiye küçük kardan adam yaptık.Veee evimizin favori ürünü olan parmak boya ilede beyaz olan kardam adamımızı pembe ye boyadık.Ela nın aklında kardan adam bembeyaz değil pembe kalacak bugün onu anladım :)














Sizde üşümeden evde kardan adam yaparak vakit geçirmek isterseniz pamuk yerine bizzat kar toplayıp bu zevkli etkinliği yapabilirsiniz.

Kardan adam boyandıktan sonra geleneksel birbirini boyama etkinliği ile faaliyetimiz son bulmuştur :)

sevgiler..

8 yorum:

  1. nasıl tatlı çocuklarınız var maşallah :)
    evde kardan adam fikri süpermiş, bende kar topu oynamayı falan hiç sevmem üşürüm hasta olurum hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım birkaç ay sonra seninde kucağında bu meleklerden olacak inşallah :) valla kar olayını bende sevmem çokda üşürümmm :)

      Sil
  2. Ben de karı camın arkasından izlemeyi sevenlerdenim. Hele İstanbul'da, kar=eziyet olduğundan iyice bir ı-ıh sevmem oldum. sizin gün harika geçmiş.Fikir süper

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy bende kendimi kar sevmiyorum diye arızalı sanırdım ama bayagı benim gibi kar sevmeyen oldugunu gördükce normal oldugumu dusunuyorum artık :)) evde kar keyfi oldu bizim ki :)

      Sil
  3. çok güzel tatlı çocukların var.Allah nazarlardan korusun inşallah.Etkinliğinize bayıldım.Bende çocuklarla vakit geçirmeyi çok seviyorum.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminnnn canım teskkur ederim allah tüm evlatları nazarlardan korusun onlarda vakit gecirmek aslında tum günün yorgunlugunu attırıyor insana

      Sil
  4. Pek sevimliler allah bağışlasın :)

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe