11 Şub 2015

Çıkartmalı Çocuk Kitabı

çocuk-kitaplari

 Çıkartma hastası Ela için bulduğum bu kitaba bayıldım diyebilirim.

 Kitap suda yaşayan, karada yaşayan, yırtıcı hayvanlar gibi kategorilere ayrılmış. Ve hayvan fotoğraflarının bazılarını silik yapmışlar ki çıkartmalar arasından çocuk doğru hayvanı bulup eşleştirme yapabiliyor.

 Kitabın içerisinde 100 adet hayvan çıkartması var. Dolayısıyla hemen bitmiyor. Hatta kitapta aralara yıldız çıkartmaları da koymuşlar ki Ela yıldız ve kalbe bayılır. Uzun süre vakit geçirmemizi sağlayan bu kitabı 1 ay oldu alalı ve hala tam bitmedi diyebilirim. Sabah eline geçerse anneannesine götürüyor. Akşam hatırlarsa geri getiriyor :)

çikartmali-kitap

 Kitap dışında birde boş bir deftere "bu sayfa suda yaşayan hayvanların olsun" diyerek bölümler yaptık ve kitaptan sıkılınca da o deftere yapıştırmaya başladı. Böylece balığın suda yaşadığını, kartalın yırtıcı bir kuş olduğunu oynayarak kavramış oldu. Uzun yolculuklar da da çocukları oyalamak için kullanılabilecek olan bu kitabı seve seve tavsiye edebilirim. 

 Meyveler, sebzeler ve sayılar olarak da çeşitleri olduğunu sonra dan öğrendim. Bu kitabımızı bitirince onları da alacağım. Bu kitabı artık daimi üyesi olduğum kitapyurdu sitesinden 5 tl gibi bir rakama aldım.

 Tanıtım yazılarında 3+ diye belirtiyorlar fakat yapıştırma seven tüm çocukların seveceği bir kitap olduğunu söyleyebilirim.

 Fotoğraftan çıkartmaları ne kadar sevdiğimiz anlaşılıyordur sanırım :)
çocuk-kitaplari

 Sevgiler,

4 yorum:

  1. IG' daki yorumun çok hoştu :))
    çıkartmaları kim sevmez, çocukken de severdim hala severim :)

    YanıtlaSil
  2. Yerim seni kuzum ya. Buse'yede alayım ben bundan..Teşekkür ederim canım.

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe