2 Şub 2015

Çocuk Filmleri


vizyondaki-cocuk-filmleri-süngerbob
süngerbob
Yarı yıl tatilinin yarısı bitti bile. Ben çalışıyorum Yağız da anneannede sıkılmaya başlayınca çareyi anaokulundan beri aralarında ki bağ bitmeyen kendi deyimleriyle kankası olan arkadaşına bırakmaya başladık.

 Birlikte gayet güzel vakit geçiriyorlar. Tatil başladığından beri vizyona güzel çocuk ya filmleri girmeye başladı. Daha da mutlu olsunlar diye iş çıkışı sinemaya götürelim dedik. Ama maalesef en son film başlama saati 18:30.

 18:30 yani benim mesai bitiş saatim.

 Yani yetişemem geç kalırım demek.

 Bu şu demek oluyor “çalışan anne çocuğunu sinemaya götüremez”.

 Hafta sonu da çalışan ebeveynleri düşününce; bir ailenin çocuklarını sinemaya götürmesi neden bu kadar zor olmak zorunda? diye sormadan edemiyorum.

 Tamam erken yatmaları gerekiyor da yarı yıl tatili bu bir gece 1 saat geç yatsa bir şey olmaz. Ve ben bunu düşündüklerini iç sanmıyorum.

 Şimdi ne yapayım ben gidip “çocuğumu sinemaya götüreceğim de izin alabilirmiyim” desem bana neresiyle gülerler bir düşünün.

 Bir annenin çocuğuyla vakit geçirmesine bu kadar engeller konulmamalı. Karşıdan bakılınca”ne var bunda” diye düşünebilirsiniz. Tamam ben bu hafta sonu telafi edip oğlumu sinemaya götüreceğim ama aklıma çalıştığı için götüremeyen ailelerin çocuklarına yapmak zorunda kaldığı açıklamalar geliyor.

 Ve maalesef günümüzde zamane çocuklarını ikna etmek öyle sanıldığı gibi kolay olmuyor.

 Yine bir çalışan anne vicdanı yaşatmaya niyetim yok ama üzgünüm halden anlamayan bir toplumuz. Ne diyelim inancım sonsuz çalışsın yada çalışmasın her anne evladının mutluluğu için bir çözüm bulur diye düşünüp konuyu kapatmak istiyorum.

 Yağız ın seçtiklerin den bir kaç sinema filmi paylaşayım;
 Süngerbob 6 Şubatta vizyona giriyor.Diğer filmler şuan vizyon da. Evdeyseniz saat sorununuz yoksa çıkın gidin :)
vizyondaki-cocuk-filmleri-7 cüceler
7 cüceler

vizyondaki-cocuk-filmleri- 6 süper kahraman
6 süper kahraman

  Mutlu haftalar dilerim.

 Sevgiler..

10 yorum:

  1. Çocuklar çok emek istiyor.
    Enerjiniz bol olsun.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim aminn :) enerjiye bol bol ihtiyacım var

      Sil
  2. Benim oğlum da bu filme gitmek istiyor, 4 yaşında ben uygun görmedim o yaş grubuna. siz ne dersiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende oğlumu ilk o yaşlarda sinemaya goturdum sıkılır sandım ama sıkılmadı yuksek sesten biraz rahatsız olmustu cıkalım dedim cıkmadıda filmin fragmanında çokda abes birşey goremedim şiddet falan yok kurukafalar var korkarmı onu hesaplamak lazım :) cok istiyorsa gidip deneyebilirsiniz aslında baktınız sahneler kotu cıkarsınız yarıda tum cocuklar bu filmi bekliyor suan

      Sil
  3. maalesef öyle... neyse yakında kadınları kimse işe almak istemeyecek böylece her yere gidebiliriz :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) çok karamsar ama doğru bir yorum olmuş gülüyorum ama bakma kadınların bu ülkede sonu pek parlak değil

      Sil
  4. Benim annem çalışırdı haftasonları da... Ben anneme hasret büyüdüm babam da yok vefat etti :( yazını okurken ağlayacaktım neredeyse. Şimdi emekli oldu ama bu sefer de ben çalışıyorum offf offf dertlendim bak. Teşekkürler paylaşım için ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende senin yorumu okurken ağlıcaktım nerdeyse :( belli ki annen senin icin calısmıs tek basına cocuk buyutmek cok zor baş tacı edilmesi gereken bir annen oldugu icin cok sanslısın

      Sil
    2. aynen öyle yaş ilerledikçe bunu insan daha iyi görebiliyor eskiden çok kızardım anneme ama kızmıyorum artık benim için çalıştı didindi. Çok fedakarlık yaptı ♥ oyyy canım annemmmmmmmm ♥ :)

      Sil
  5. ayyyy sünger bob muuuu oleey :)

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe