12 Şub 2015

İnstagram Çocuk Butikleri

 İnstagram olmasa ne yaparmışız demeden geçemiyorum çoğu zaman etiketler sayesinde aradığım çoğu şeyi çok kolay bulabiliyorum.

 1 ay sonra Ela nın doğum günü var özel bir elbise arayışındayım. Daha öncede alışveriş yaptığım ya da kalitesine güvendiğim bazı toka ya da giyim butiklerini özellikle yazmak istiyorum. Belki birilerine yardımcı olur ;)
puiko-ela
taç: puiko
 Ela nın toka koleksiyonunu bilen bilir 1 yaşından beri tokalarımız +Puiko com sahibi Özlem benim için satıcı değil bayağı uzaklarda ki dostum oldu :) Elbise aldık tokamız yok hopp acil puiko lazım diyoruz sonra ki gün elimde :) Yaptığı işin sonuna kadar hakkını verdiğini canı gönülden söyleyebilirim.
çocuk-tokaları

 Toka deyince diğer aklıma gelen isim ise @nilytoka sahibi Gülnur Topçu geç keşfettim ve daha 1 kere fırsat bulup toka alabildim ama herkes tarafından çok sevildiğini söylemeden geçemeyeceğim. Çarşamba akşamları yaptığı hemen teslim saatlerini kaçırmamak için saatini kuranlar var ben gibi diyebilirim :) Birde beni en çok etkileyen; sattığı tokaların parasını başka ihtiyacı olan birinin hesabına yatırtacak kadar vicdanlı oluşu. Bu devirde etrafında kileri düşünen kaç kişi kaldı ki?
nilytoka
toka: Nilytoka
 Birde arkadaşım var @idol_baby_ sahibi Seçil toka yapmaya başladığından beri elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Çünkü üreten kadınlara ayrı bir hayranım. Hem çocuğuna bakıyor hem de ortaya bir şeyler çıkarmaya çalışıyor. Kopyalamadan, kendi emeğiyle yaptığı için hızla büyüyeceğine inanıyorum.

çocuk-toka
toka: idol_baby
Tokaların bizde yeri ayrı ama bu hafta hem şerim olan @neşeligunleratolyesi keşfettim. Sahibi Pınar Hnm çok ilgili boyunluk ve bant siparişi verdik bile. İlgisine ve yardımseverlerine hayran kaldım diyebilirim. Boyunluk ve bere olarak da şahane seçenekler var. Bizimde ürünlerimiz gelsin fotoğraf paylaşırız mutlaka :)

 Yine Bursa da olduğunu sonra dan keşfettiğim @butikkostum mağazası var rengarenk fotoğraflardan etkilenmemek mümkün değil. Bere boyunluk takımlar, anne-kız tişörtler, bantlar var. Listeme alalı çok oldu en kısa zaman da deneme yapacağım.

Çocuğunuzla bir örnek tişörtler giymek isterseniz kalitesi fotoğraflar dan bile belli olan @reform_tekstil sayfasına uğramanızı mutlaka tavsiye ederim.

 Anne-kız bir örnek elbise ya da taytlı takımlar giymek isterseniz de @canantopraktasarım sayfasına bakmadan geçmeyin derim. Bir türlü çalışmak kısmet olmadı ama çok ilgi olduklarını söylemeden geçemeyeceğim. Ara ara fiyat alıp karar vermeye çalışıyorum.

 @ellatasarım var birde her baktığım da ah ahh diyorum. Kişiye özel, masalsı elbiseler dikiyorlar. Hayran kalmamak elde değil. El emeğinin hakkını verdikleri her hallerinden belli oluyor.

 Yine Bursa da olan bir atölye var @murdumkıds bir masal diyarı da Neslihan Hnm sayfası diyebilirim. Kardeşimin düğününden önce keşfetmediğime çok üzülmüştüm.

 Birde bildik tütülerden farklı bir tütücü adresi vereyim :) @tutulittlelady inanılmaz kullanışlı etekler dikiyor çok da yaratıcı. Özel bir gün olmadan sadece çok beğendiğim için aldığım bu tütüyü Ela hala dans etmek için bile giyiyor. Fiyatları da piyasa da diğer tütülere göre çokk çokk uygun.
tütü-etek
toka: puiko
tütü : tütülittlelady

 Yazmaya başlayınca fark ettim bu yazı dizisi bitmez :) Şimdilik bu kadar diyelim.

 Bu arada bizi  instagram dan takip etmeyi unutmayın.

 Sevgiler...



 

12 yorum:

  1. Çok tatlı maşallah bayıldım...Benim erkek kardeşim de Bursa-Niliferde yaşıyor...5 yaşında bir oğlumuz var ve kardeş geliyor ...kız olabilir demiş doktor ama nasıl sevindim anlatamam...benim 23 ve 18 yaşında 2 kızım 8 yaşında da bir oğlum var...kızlara doyum olmuyor...5 erkek yeğenden sonra cici bir kız yeğen beni çok heyecanlandırdı...Umarım sizin prenses gibi bir kızımız olur annesi...Allah bağışlasın,öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim :) aa bende nilüfer deyim :) oo siz büyütmüşsünüz artık darısı basıma diyorum :) sağlıkla kucagınıza alırsınız insallah uzun bir aradan sonra bebek kokusu ilaç gibi gelecektir :) aminnn sevgilerrr

      Sil
  2. akşam ki şapkası da pek şıktı :) tokalara bak benim yok bu kadar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma çocuğum yazı özledi artık ne yapacağını şaşırıyor evde :)) valla ben bile tokalara bakıp Gulsah vallahi görmemişin kızı olmuş gibisin diyorum hehehhehe

      Sil
  3. Ben de bu kız bu tokaları nerden buluyor diyordum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. toka dedinmi akan sular durur :) Allah dan Ela toka takmayı cok seviyor yoksa bazı cocuklar asla toka takmıyor görüyorum :)

      Sil
  4. Çok süslü ikiz kız annesi olarak bunlara bayıldım :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir paylaşım olmuş.. ayrıca kızınız da tokaları da çok cici.. <3

    YanıtlaSil
  6. Allah nazarlardan saklasınn maşallah eee erkek anneleri napsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminn tesekkur ederim :) valla bende erkek de var onları boyle süsleyemedigimiz icin gomlek papyon fular idare ediyoruz :))

      Sil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe